Ακολουθηστε μας

Basketball

Ψηφίζει Eurocup ο Αρης – Εστειλε τον φάκελο η ΚΑΕ

H ΚΑΕ Άρης κατέθεσε τον φάκελο της για συμμετοχή στο Eurocup στη νέα περίοδο, στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Euroleague. Οι άνθρωποι του Άρη είναι απόλυτα ικανοποιημένοι και δικαιωμένοι για την επιλογή τους και τα οφέλη της συμμετοχής και δεν δυσκολεύτηκαν να αποφασίσουν.

Στις αρχές της νέας εβδομάδας, η ECA θα συνεδριάσει και ο Άρης αναμένεται να επιβεβαιώσει την συμμετοχή του και τη νέα σεζόν στην εξαιρετική αυτή διοργάνωση.

«Υπάρχει το πρεστίζ του ΑΡΗ προς τα έξω. Θεωρούμε ότι δικαιωθήκαμε γιατί βάλαμε την ομάδα στο δεύτερο κύπελλο σε αξία στην Ευρώπη. Η ομάδα πήγε πάρα πολύ καλά. Έγινε ο ΑΡΗΣ viral σε διάφορα βίντεο, είτε highlights παικτών, είτε κερκίδα. Μίλησε η Ευρώπη για την ομάδα. Πιστεύω ότι κάναμε αυτό που έπρεπε για να το πετύχουμε. Είμαστε ο ΑΡΗΣ, πρέπει να δώσουμε βάρος και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη. Καταλαβαίνουμε ότι αυτός ο ΑΡΗΣ δεν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά δεν μπορεί να διαλέγουμε διοργανώσεις. Στο μέλλον, στα επόμενα 2-3 χρόνια, αν προκύψουν κι άλλα έσοδα και ρίξουμε το βάρος στη διεκδίκηση κάποιου Ευρωπαϊκού τίτλου, θα το δούμε», σχολίασε ο Λευτέρης Αρβανίτης.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Basketball