Ακολουθηστε μας

Basketball

ΠΑΟΚ: Βαριά καμπάνα και μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών

Βαριά καμπάνα ήρθε στα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, ο οποίος τιμώρησε τον Δικέφαλο με συνολικό χρηματικό πρόστιμο 5.700 ευρώ και με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών!

Συγκεκριμένα, ο ΕΣΑΚΕ επέβαλλε πρόστιμο 5.000 ευρώ και μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, επειδή ένας φίλαθλος του Δικεφάλου που καθόταν στις courtside seats, σύμφωνα με τους διαιτητές, τους επιτέθηκε φραστικά κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Πιο αναλυτικά:

«Επιβάλλεται στην ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ), α) χρηματικό πρόστιμο ύψους επτακοσίων (700,00) ευρώ εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων καθώς και β) ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για διάπραξη πειθαρχικού παραπτώματος από θεατή με courtside seat, κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) που διεξήχθη την 18-5-2024».

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Basketball