Ακολουθηστε μας

Basketball

Οι ομάδες της Basket League σκοράρουν για τους πληγέντες του σεισμού σε Τουρκία και Συρία

Οι ομάδες και οι άνθρωποι του ελληνικού μπάσκετ ενώνουν τις δυνάμεις τους και προχωρούν σε μια εξαιρετική πρωτοβουλία για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία.

Όπως αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ στην ιστοσελίδα του:

«Οι ομάδες της Basket League σκοράρουν στις αναμετρήσεις της 16ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου, που θα γίνουν αύριο Σάββατο (11/2), μεθαύριο Κυριακή (12/2) και την προσεχή Δευτέρα (13/2) υπέρ των πληγέντων από τους καταστροφικούς σεισμούς στην Τουρκία και την Συρία.

Ο ΕΣΑΚΕ και οι ομάδες της Basket League στέκονται αλληλέγγυες στο δράμα των λαών των δύο χωρών και συμμετέχουν στην κινητοποίηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με τον οποίο ο ΕΣΑΚΕ έχει υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ανθρωπιστική κρίση που έχει προκαλέσει το χτύπημα του Εγκέλαδου σε Τουρκία, Συρία.

Κάθε πόντος που θα σκοράρουν οι ομάδες της Basket League στις συναντήσεις της 16ης αγωνιστικής θα ισοδυναμεί με 10 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού υπέρ των πληγέντων από τους σεισμούς. Παράλληλα ο ΕΣΑΚΕ θα συνδράμει με δικό του ποσό.

Πριν την έναρξη των συναντήσεων της 16ης αγωνιστικής θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων των σεισμών σε Τουρκία, Συρία».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Basketball