Ακολουθηστε μας

Basketball

Ο Τολιόπουλος για τη Μπουργκ: «Δύσκολο παιχνίδι, αλλά αν κερδίσουμε θα προκριθούμε»

Ο Αρης Midea υποδέχεται αύριο (Τετάρτη 24/01, 20:00) την Μπουργκ για τη 16η αγωνιστική του BKT EuroCup και ο Βασίλης Τολιόπουλος, μιλώντας στη Media Day της ομάδας, τόνισε τι πρέπει να κάνουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του για να πανηγυρίσουν  μία σπουδαία νίκη.

Ο διεθνής γκαρντ δήλωσε:

«Κάναμε δύο τεράστιες νίκες που μας δίνουν καλή ψυχολογία για το παιχνίδι που έρχεται. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πρόκειται για μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Η Μπουργκ είναι πρώτη στον όμιλό μας και δεύτερη στο γαλλικό πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πλάνο, να μην κάνουμε λάθη, αν θέλουμε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Για το πόσο σημαντικό είναι να αγωνίζεσαι με αντιπάλους τόσο υψηλού επιπέδου:

«Σίγουρα είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί εάν κερδίσουμε πιστεύω θα εξασφαλίσουμε την πρόκριση που είναι ένας αρκετά δυνατός στόχος για εμάς. Πιστεύω στην αρχή της χρονιάς δεν πίστευε κανείς ότι τώρα θα είμαστε σε αυτό το σημείο, οπότε μ’ αυτήν τη νίκη θα είμαστε ακόμα πιο κοντά. Πάντα εμείς, με όσο δυνατές ομάδες και να παίζουμε, θέλουμε να δίνουμε το 100% και να είμαστε πάντα ανταγωνιστικοί, διεκδικώντας το κάθε παιχνίδι».

Για το αν η ομάδα είναι πιο συσπειρωμένη μετά από τα προβλήματα απουσιών που αντιμετώπισε:

«Πάντα όταν υπάρχουν προβλήματα η ομάδα συσπειρώνεται, αλλά εμείς πιστεύω πως είμαστε πάρα πολύ δεμένοι μεταξύ μας. Ό,τι και να συμβαίνει έξω από το παρκέ, μας κάνει δυνατούς και μπαίνουμε στο γήπεδο για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Basketball