Ακολουθηστε μας

Basketball

Ο μπασκετικός Αρης με τους χορηγούς του ενισχύει το Ορφανοτροφείο Θηλέων “Μέλισσα”.

Ο μπασκετικός Αρης θα δώσει το παρών σε φιλανθρωπική εκδήλωση το μεσημέρι της Κυριακής μαζί με τους χορηγούς και τα έσοδα πηγαίνουν στο Ορφανοτροφείο Θηλέων “Μέλισσα”.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, δίπλα σε κάθε ενέργεια με κοινωνική προσφορά, στηρίζει με την παρουσία σύσσωμης της αγωνιστικής ομάδας της, την εκδήλωση «Shoot for Good», που διοργανώνει, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου (12:00), ο Επίσημος Υποστηρικτής της, «ONOMA HOTEL», μέλος του Ομίλου ANATOLIA HOSPITALITY, με τα έσοδα της εκδήλωσης να ενισχύουν το φιλανθρωπικό έργο του Ορφανοτροφείου Θηλέων «Μέλισσα»!

Την ημέρα της εκδήλωσης, θα είναι παρόντες στο ξενοδοχείο ONOMA HOTEL, όλοι οι παίκτες και προπονητές της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, σε ένα διαφορετικό meet up! Όλοι όσοι βρεθούν, θα έχουν τη δυνατότητα, να δουν και να γνωρίσουν από κοντά τους παίκτες και τους προπονητές της ομάδας μας, να φωτογραφηθούν μαζί τους, να πάρουν αυτόγραφα, ενώ οι μικροί μας φίλοι μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά στο Ginger Factory, με cooking workshop αλλά κάνοντας και Treasury Hunting!

Σας περιμένουμε όλους, να στηρίξουμε μαζί αυτή την αξιέπαινη ενέργεια του Ομίλου ANATOLIA HOSPITALITY!

Τιμή εισόδου: 40€ / ενήλικα
Τιμή παιδιών 3-12 ετών: 20€
Τηλ. Κρατήσεων και Πληροφοριών: 2314 423 300»

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Basketball