Ακολουθηστε μας

Basketball

O Aρης υποδέχεται στο κάστρο του τη Μπουργκ αποφασισμένος για όλα!

Ο Aρης Midea υποδέχεται απόψε στις 20:00 στο καυτό Παλέ την πρωτοπόρο και καλύτερη ομάδα του ομίλου Μπουργκ και ξέρει καλά ότι σε περίπτωση νίκης μπορεί να  εξασφαλίσει ακόμα και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Τζόναθαν Σταρκ επιστρέφει μετά την ίωση που πέρασε το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αντίθετα, νοκ-άουτ τέθηκε ο Λευτέρης Μποχωρίδης με ενοχλήσεις στη γάμπα, όπως και ο Γιώργος Φίλλιος που παρουσιάστηκε στον στρατό.

Ο Γιάννης Καστρίτης επισήμανε τη δυσκολία της αναμέτρησης και τι πρέπει να κάνουν οι «κιτρινόμαυροι» για να κατακτήσουν τη νίκη.

Για το πόσο σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι για την συνέχεια του EuroCup:

«Οπωσδήποτε είναι ένα παιχνίδι που έχει αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Η Μπουργκ είναι πρωτοπόρος στον όμιλό μας αλλά συγχρόνως είναι και πρώτη στο γαλλικό πρωτάθλημα πίσω μόνο από τη Μονακό. Άρα όλοι καταλαβαίνουμε τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα, και οι δύο ομάδες έχουμε μεγάλη ανάγκη τη νίκη για τη συνέχεια στο θεσμό. Εμείς οφείλουμε να παρουσιαστούμε όπως κάνουμε πάντα, δεν είναι ένας τελικός. Είτε κερδίσουμε, είτε χάσουμε, δε θα έχουμε εξασφαλίσει την πρόκριση ούτε θα έχουμε χάσει τις ελπίδες μας για να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση. Οπότε για εμάς είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, με αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας που πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό όπως κάνουμε πάντα»

Για το επίπεδο ετοιμότητα της ομάδας:

«Θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε τα καλά μας διαστήματα μέσα στο παιχνίδι. Δεν θα είναι εύκολο λόγω του αντιπάλου αλλά και για το ότι η κόπωση είναι συσσωρευμένη. Το ξέρουμε ότι συμμετέχουμε σε δύο διοργανώσεις, αγωνιζόμαστε κάθε 2-3 μέρες. Όταν έχεις πολλούς παίκτες ασθενείς και τραυματίες και το rotation είναι συνεχόμενο κάθε 15 μέρες τότε οπωσδήποτε η κόπωση είναι μεγαλύτερη. Δυστυχώς απ’ ό,τι φαίνεται τα προβλήματα θα υπάρχουν και στον αυριανό αγώνα, θα έχουμε κάποιες απουσίες. Οπότε ζητούμενο είναι να περιορίσουμε τα νεκρά διαστήματα και να τα καλύψουμε με ακόμη μεγαλύτερη κατάθεση καρδιάς και ψυχής μέσα στο παρκέ».

Για την ενέργεια που βγάζει η ομάδα μέσα στο παρκέ:

«Τα παιδιά παίζουν με μεγάλη περηφάνεια, βάζουν τον καλό εγωισμό. Νομίζω πως πραγματικά ό,τι και να γίνει, όσα προβλήματα και να έχουμε σε καμία περίπτωση δε θέλουμε να πέσουμε αμαχητί. Πιστεύουμε πως δίνοντας ό,τι έχουμε και δεν έχουμε, ειδικά μέσα στην έδρα μας έρχονται νίκες που ίσως φαίνονται δύσκολες αλλά στο τέλος τις παίρνουμε»

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Basketball