Ακολουθηστε μας

Basketball

O Άρης παραμένει πάντα οικογένεια! Η βασιλόπιτα των παλαιμάχων του μπάσκετ και ο τυχερός Λυπηρίδης

O Άρης παραμένει πάντα οικογένεια. Κι αυτό φάνηκε για μία ακόμη φορά και στη λιτή, αλλά «ζεστή» εκδήλωση που οργάνωσε ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών του Άρη για να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Για ακόμα μία φορά αποδείχτηκε ότι ο Άρης είναι μία οικογένεια, αφού το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι του Α.Σ., του ποδοσφαίρου και του βόλεϊ του συλλόγου. «Οικοδεσπότης» ήταν ο πρόεδρος της ΚΑΕ αλλά και του Συνδέσμου Παλαιμάχων, Χάρης Παπαγεωργίου, ενώ παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, οι πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Άρη, Γιάννης Βένος και Κλήμης Γούναρης αντίστοιχα, oι Κώστας Χαριτωνίδης και Βασίλης Κατσώνης οι οποίοι εκπροσώπησαν τους Παλαίμαχους της ομάδας Βόλεϊ του Άρη, ενώ παρών ήταν και ο πρώην πρόεδρος του Α.Σ. και του ΤΑΚ Άρης, Λευτέρης Χατζόπουλος.

Την τοπική αυτοδιοίκηση εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, αλλά και ταμίας της ΕΟΚ και παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Άρη, Νίκος Ζεϊμπέκης, ενώ το «παρών» έδωσε το πρώην μέλος του δ.σ. της ΚΑΕ και νυν Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, Χρήστος Γαλιλαίας.

Την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Άρη εκπροσώπησαν ο προπονητής, Γιάννης Καστρίτης και ο άμεσος συνεργάτης του, Σωτήρης Καραποστόλου.

Φυσικά, στην εκδήλωση παραβρέθηκε σύσσωμο το δ.σ. των Παλαιμάχων, στο οποίο συμμετέχουν οι Χάρης Παπαγεωργίου, Διονύσης Ανανιάδης, Πέτρος Ράσογλου, Βασίλης Λυπηρίδης και Δημήτρης Μπουσβάρος.

Ο Χάρης Παπαγεωργίου καλωσόρισε άπαντες στην εκδήλωση και ευχήθηκε ο Άρης να έχει επιτυχίες σε όλα τα τμήματά του. Χαιρετισμούς απηύθηναν οι κ.κ. Αρβανίτης, Ανανιάδης, Ράσογλου, Ζεϊμπέκης, Γαλιλαίας, Βένος, Χαριτωνίδης, Καστρίτης.

Το φλουρί «έπεσε» στους Παλαίμαχους Καλαθοσφαιριστές της Θεσσαλονίκης, στο κομμάτι που πήρε ο Βασίλης Λυπηρίδης.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Basketball