Basketball

Μπακς – Χιτ 126-128: Ο τεράστιος Μπάτλερ έστειλε… διακοπές τον Αντετοκούνμπο και την παρέα του! (videos)

Published on

Βαθιά υπόκλιση στον σπουδαίο Τζίμι Μπάτλερ. Υπόκλιση στον έναν και μοναδικό Jimmy Buckets. Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν με 128-126 των Μπακς στην παράταση και τους πέταξαν εκτός play-offs. Μ’ άλλα λόγια; Με 4-1 σκορ τους έστειλαν, πρόωρα, για καλοκαιρινές διακοπές την ώρα που αυτοί θα ετοιμάζονται για τη μάχη με τους Νικς στα ημιτελικά της Ανατολικής περιφέρειας.

Οι Μπακς ήθελαν πάση θυσία τη νίκη μέσα στο σπίτι τους για να παραμείνουν ζωντανοί στη σειρά με τους Χιτ, αλλά κατέρρευσαν και πάλι στην τέταρτη περίοδο, έκαναν άλλο ένα χαρακίρι για δεύτερο σερί ματς και ενώ νικούσαν με 102-86 στο τέλος του τρίτου δωδεκαλέπτου, τελικά έχασαν το ματς. Με μόλις 3 εύστοχα καλάθια στην τελευταία περίοδο και πολλές χαμένες ελεύθερες βολές.

Ο τεράστιος Μπάτλερ είχε 42 πόντους (ανάμεσα τους και καλάθι που έστειλε το ματς στην παράταση) 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ σημαντική βοήθεια έδωσε ο φοβερός Μπαμ Αντεμπάγιο με 20 πόντους, 9 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις και τελείωσε με 38 πόντους, 20 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 36 λεπτά συμμετοχής, με 12/22 δίποντα, αλλά και 9/19 βολές, μάλιστα στην παράταση ήταν εντελώς άστοχος από τη γραμμή της φιλανθρωπίας. Από κοντά και ο Κρις Μίντλετον με 33 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ, και 4/9 τρίποντα.

Popular Posts

Copyright © SKG Sports | Created & Hosted by GR-NET.GR