Ακολουθηστε μας

Basketball

Mόνο θετικά σχόλια συγκέντρωσε για τον Αρη ο Αλέξανδρος Γκαντώνας στην κλήρωση της Βαρκελώνης

Ο οικονομικός διευθυντής της ΚΑΕ Αρης Midea, Αλέξανδρος Γκαντώνας, εκπροσώπησε την ομάδα του μπασκετικού Αρη στην κλήρωση του BKT EuroCup 2024-25, η οποία έγινε στη Βαρκελώνη.

Εκεί είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε σημαντικές συζητήσεις με τους παράγοντες του μπάσκετ, συγκεντρώνοντας μόνο θετικά σχόλια για την εξαιρετική περσινή προσπάθεια του Αρη στο Eurocup.

«Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα και τους φιλάθλους μας το ότι συμμετέχουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο BKT EuroCup. Ήταν κάτι που ήθελε πολύ ο κόσμος μας. Ευχαριστούμε τη διοργανώτρια αρχή για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε, σχολίασε ο ανερχόμενος παράγοντας του Αρη και πρόσθεσε:

«Όλες οι ομάδες είναι καλές, κάποιες τις αντιμετωπίσαμε και πέρυσι. Για το αγωνιστικό κομμάτι, αρμόδιος να μιλήσει είναι ο προπονητής. Μας χαροποιεί το γεγονός ότι είδαμε και διά ζώσης πόση επίδραση είχε ο Αρης Midea στη διοργάνωση. Τα θετικά σχόλια που ακούσαμε στο περιθώριο της κλήρωσης είναι ένα έξτρα κίνητρο για μας, ώστε να συνεχίζουμε να ανεβαίνουμε επίπεδο σε όλους τους τομείς».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Basketball