Ακολουθηστε μας

Basketball

Mεγάλη συμφωνία! Η Betsson χρυσός χορηγός της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea

Μια μεγάλη οικονομική συμφωνία ανακοίνωσε η ΚΑΕ Άρης Midea που θα έχει πολυετή συνεργασία χορηγίας με την εταιρεία Betsson.

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ Άρης Midea, «Η παγκοσμίου φήμης και αναγνωρισιμότητας στοιχηματική εταιρεία θα είναι χρυσός χορηγός της ομάδας μας για τα επόμενα χρόνια και θα διαφημίζεται στο πίσω μέρος της φανέλας μας.

Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΡΗ Midea. Η συνεργασία μας δεν περιορίζεται στο αμιγώς αθλητικό κομμάτι, αλλά και σ’ αυτό της κοινωνικής ευθύνης, αφού η Betsson, όπως και η ομάδα μας, δραστηριοποιείται έντονα και εκτός γηπέδων.

Η ιστορία της Betsson ξεκινά από την Σουηδία το 1963 που είναι το έτος ίδρυσης της εταιρίας. Για 60 χρόνια, η Betsson αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην βιομηχανία παιχνιδιών και ψυχαγωγίας, η οποία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο και είναι ενεργή σε 25 χώρες στον κόσμο. Στην Ελλάδα, η Betsson ξεκίνησε να δραστηριοποιείται από τον Ιούνιο του 2021 και ήταν η πρώτη στοιχηματική εταιρεία στην χωρά που πήρε την αδειοδότηση από το Ελληνικό Κράτος.

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα η Betsson, μέσω του Betsson Foundation που στεγάζεται στο Betsson Hub στη Θεσσαλονίκη, έχει στηρίξει πολλαπλές αθλητικές ομάδες, προσφέρει στην γυναικεία επιχειρηματικότητα, συνεχώς προωθεί την ευαισθητοποίηση για το υπεύθυνο παιχνίδι και την οδική ασφάλεια, και αποδεικνύει την κοινωνική της ευαισθησία. Με την δημιουργία του Betsson Hub η Betsson, δίνει την δυνατότητα στις τοπικές κοινωνίες να συμμετέχουν δωρεάν σε Σεμινάρια, Ημερίδες, Ομιλίες και debates, ενώ παράλληλα στεγάζει δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Είναι στο DNA της εταιρίας παγκοσμίως να προσφέρει πίσω στην κοινωνία και εκτός από την ενίσχυση της ομάδας, στοχεύει να γίνει αρωγός και συμμέτοχος μαζί σε οτιδήποτε καλό μπορεί να γίνει στον ελληνικό αθλητισμό».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Basketball