Ακολουθηστε μας

Basketball

Μάσιμο Καντσελιέρι: «Εχω το ίδιο πάθος με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ»

Ο Μάσιμο Καντσελιέρι θα είναι ο νέος τεχνικός στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, ο πρώτος ξένος μετά από 17 χρόνια και ο  πρώτος Ιταλός προπονητής που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Ιταλός παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του κλαμπ την πρώτη του συνέντευξη ως νέος τεχνικός του Δικεφάλου.

Πιο αναλυτικά είπε:

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αυτή είναι η αλήθεια, αλλά είναι πολύ απλή η εξήγηση. Από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε, ήταν σα να γνωριζόμασταν χρόνια. Αισθάνθηκα αμέσως ότι είμαστε στην ίδια σελίδα, ότι μιλάμε για τα ίδια πράγματα και αυτό νομίζω ότι αισθάνθηκαν και οι συνομιλητές μου. Κατάλαβα ότι έχω να κάνω με πολύ παθιασμένους ανθρώπους, γνωρίζω πολύ καλά ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που από την φύση της βγάζει πάθος, έχει πολύ παθιασμένους και φανατικούς φιλάθλους.

Το πάθος είναι και δικό μου γνώρισμα, οπότε σε αυτό ταιριάζουμε. Είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, αλλά δεν είναι αρκετό από μόνο του. Χρειάζεται σκληρή δουλειά και αυτό θα κάνουμε, γιατί πρέπει να δημιουργήσουμε μία ομάδα από την αρχή. Το μόνο που μπορώ αυτή την στιγμή να πω, είναι ότι θέλω όλοι όσοι θα έρθουν στον ΠΑΟΚ, να γνωρίζουν ποιο είναι το DNA της ομάδας και ολόκληρου του συλλόγου. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην Θεσσαλονίκη».

Ο Μάσιμο Καντσελιέρι, βρίσκεται αυτή την στιγμή στο Στρασβούργο και αφού ολοκληρώσει ορισμένα διαδικαστικά θέματα, θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή (16/6), οπότε και θα έχει τις πρώτες διά ζώσης επαφές με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Basketball