Ακολουθηστε μας

Basketball

Κύπελλο Ελλάδας – Final 8: Η ΕΟΚ ακύρωσε αγορασμένα εισιτήρια με υπόδειξη της Αστυνομίας

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης προχώρησε στην ακύρωση περίπου 15 αγορασμένων εισιτηρίων έπειτα από υπόδειξη της αστυνομίας λόγω εμπλοκής των κατόχων σε υποθέσεις αθλητικής βίας, με τα στοιχεία να διαβιβάζονται στην Εισαγγελία.

Με ανακοίνωσή της, η ΕΟΚ γνωστοποίησε πως ήδη έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία περίπου 15 κάτοχοι εισιτηρίων οι οποίοι εμπλέκονται σε υποθέσεις αθλητικής βίας, αλλά και σε άλλα, ακόμα βαρύτερα, αδικήματα, με τις αγορές να ακυρώνονται. Μάλιστα, τα στοιχεία έχουν ήδη διαβιβαστεί στην Εισαγγελία.

Υπενθυμίζεται ότι τα χρήματα δεν θα επιστραφούν, αλλά θα χρησιμοποιηθούν σε προωθητικές ενέργειες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για την καταπολέμηση της βίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Η κίνηση των εισιτηρίων για το Final 8 του ΟΠΑΠ Κυπέλλου Ανδρών που θα διεξαχθεί το διάστημα 15-18/2 στο Ηράκλειο είναι έντονη, ειδικά για τον τελικό μάλιστα έχουν απομείνει ελάχιστα, όπως έντονος και αναλυτικός είναι και ο έλεγχος στοιχείων από την Αστυνομία όλων όσοι αγοράζουν εισιτήρια, όπως είχε ανακοινωθεί από την ημέρα έναρξης της διάθεσής τους.

Η ΕΟΚ έχει ήδη λάβει γνώση ότι η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει περίπου 15 κατόχους εισιτηρίων οι οποίοι εμπλέκονται σε υποθέσεις αθλητικής βίας, αλλά και σε άλλα, ακόμα βαρύτερα αδικήματα.

Τα συγκεκριμένα εισιτήρια θα ακυρωθούν και η Αστυνομία έχει διαβιβάσει τα στοιχεία στην Εισαγγελία.

Όπως έχει γίνει σαφές, για οποιονδήποτε εμπλακεί σε περιστατικά βίας στο Ηράκλειο, θα ακολουθείται η διαδικασία του Αυτόφωρου».

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Basketball