Ακολουθηστε μας

Basketball

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΚΑΕ Αρης Midea – Το φλουρί στον κόουτς Καστρίτη!

Η ΚΑΕ Αρης Midea έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου, που είναι επίσημος υποστηρικτής της ομάδας.

Παρούσης της διοίκησης (Χάρης Παπαγεωργίου, Λευτέρης Αρβανίτης, Αχιλλέας Ρουσιαμάνης), έλαβε χώρα μία «ζεστή» εκδήλωση, από την οποία δεν έλειψαν τα γέλια και τα πειράγματα, δείγμα της οικογενειακής ατμόσφαιρας του ΑΡΗ Midea (και) τη φετινή σεζόν.

Τυχεροί ήταν ο εορτάζων κόουτς του Αρη Midea, Γιάννης Καστρίτης και ο άμεσος συνεργάτης του, Σωτήρης Καραποστόλου, ο οποίος απουσίασε λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης και το φλουρί… παρέλαβε εκ μέρους του ο ασίσταντ κόουτς, Χρήστος Χασανίδης.

Το δώρο ήταν από ένα ταξίδι στη Μύκονο, το ερχόμενο καλοκαίρι. Θέλοντας να καταδείξει για ακόμα μία φορά το ομαδικό πνεύμα της ομάδας, ο Γιάννης Καστρίτης προχώρησε σε μία εξαιρετική κίνηση: Υποσχέθηκε ότι θα κάνει δώρο το δικό του ταξίδι στον παίκτη που θα αναδειχτεί ο καλύτερος αμυντικός της ομάδας για τη φετινή σεζόν!

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ και πρόεδρος του Α.Σ. ΑρηςΛευτέρης Αρβανίτης, μίλησαν στους παίκτες.

Το μήνυμα του Χάρη Παπαγεωργίου

«Το περασμένο καλοκαίρι η διοίκηση πήρε μία σημαντική και γενναία απόφαση, παρά τις δυσκολίες του συλλόγου, να κάνει μία υπέρβαση, σεβόμενη την απόφαση του κόσμου του ΑΡΗ, να πρωταγωνιστήσει στον ελληνικό και τον ευρωπαϊκό χώρο. Έτσι, με τον κόουτς και το τεχνικό τιμ, χτίσαμε βήμα βήμα την ομάδα, τα αποτελέσματα της οποίας δείχνουν ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.

Μεταφέροντας τα συναισθήματα του κόσμου, μπορούμε να πούμε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος με την ομάδα, το αποδεικνύει άλλωστε με την αθρόα προσέλευσή του στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε στα μέσα των υποχρεώσεών μας, έχουμε πολύ δρόμο ακόμη, αλλά πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και με την τεράστια εμπειρία που έχω από τον χώρο του μπάσκετ, πιστεύω πως αυτή η ομάδα δεν έχει δείξει ακόμα τις πραγματικές δυνατότητές της.

Εκφράζοντας όλη τη διοίκηση, θέλω να πω ότι είμαι πολύ υπερήφανος για τον καθένα από σας και όλη την ομάδα συνολικά και περιμένουμε τις καλύτερες μέρες στον ΑΡΗ. Εύχομαι σε σας και τις οικογένειές σας χρόνια πολλά με υγεία και μία επιτυχημένη πορεία έως το τέλος της σεζόν.

Το μήνυμα του Λευτέρη Αρβανίτη

«Ο ΑΡΗΣ γιορτάζει φέτος τα 110 χρόνια από την ίδρυσή του και αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι για σας, για την ομάδα που χτίσαμε το περασμένο καλοκαίρι. Εκφράζοντας τον λαό του ΑΡΗ, αυτό που τον κάνει να είναι χαρούμενος και να γεμίζει κάθε φορά το γήπεδο είναι ακριβώς αυτό που βλέπει στο παρκέ; Το πάθος, η αυτοθυσία και η αυταπάρνηση. Και έτσι πρέπει να συνεχίσετε έως το τέλος της σεζόν για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Σχετικά με τη σημερινή εκδήλωση, θέλω να ευχαριστήσω τους χόρηγούς μας και το «ΟΝΟΜΑ HOTEL» που πήρε αυτήν την πολύ όμορφη πρωτοβουλία. Ο ΑΡΗΣ είναι ένα μεγάλο αθλητικό μέγεθος στη Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα και πάντα δρα μέσα στην κοινωνία και είναι μέσα στις αρχές του να βοηθά αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Εύχομαι καλή χρονιά σε σας και τις οικογένειές σας, με υγεία, αγάπη, χαρές και πάρα πολλά χαμόγελα».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Basketball