Ακολουθηστε μας

Basketball

Η Ευρωλίγκα βάζει στο «ψυγείο» τις Ρωσικές ομάδες!

Μπροστά σε αδιέξοδο βρίσκεται η Ευρωλίγκα με τα δεδομένα που δημιουργεί η στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Σε όλα τα αθλήματα οι διεθνείς Ομοσπονδίες λαμβάνουν μέτρα, σε μια προσπάθεια να εντείνουν την πίεση απέναντι στους Ρώσους.

Από τη μία πλευρά οι ξένοι παίκτες των ρωσικών ομάδων αποχωρούν από τη χώρα, καθώς ανησυχούν και δεν θέλουν να εμπλακούν στον πόλεμο, ενώ και οι τέσσερις Έλληνες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ψάχνουν τρόπο για να επιστρέψουν στην Αθήνα.

Οι τρεις ρωσικές ομάδες, ΤΣΣΚΑΟυνίξ και Ζενίτ ζήτησαν από την Ευρωλίγκα να αναβάλλει τους αγώνες τους για έναν μήνα, προσδοκώντας μέχρι τώρα να έχει ηρεμήσει η κατάσταση και να επιστρέψουν όλοι στην κανονικότητα. Ωστόσο οι ημερομηνίες είναι πολύ σφιχτές  και το πιθανότερο είναι να τις βάλει και τις τρεις στο «ψυγείο».

Τι σημαίνει αυτό; Ότι πιθανότατα θα ακυρώσει όλα τα παιχνίδια που έδωσαν από την αρχή της σεζόν και δεν θα αγωνίζονται άλλο στη φετινή διοργάνωση. Αυτο το γεγονός θα επιφέρει και πολλές αλλαγές στη βαθμολογία ενόψει των πλέι οφ.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Basketball