Ακολουθηστε μας

Basketball

Εξαιρετική ημερίδα για το μπάσκετ γυναικών στη Θεσσαλονίκη!

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία, με τη διοργανωση Ημερίδας για το μπάσκετ γυναικών στο ΚΓ Μίκρας 2 στη Θεσσαλονίκη και ομιλήτριες τις Άννη Κωνσταντινίδου και Εβίνα Μάλτση, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και αγκαλιάστηκε από τους μπασκετικούς της Θεσσαλονίκης.

Η Άννη Κωνσταντινίδου αναφέρθηκε στον στρατηγικό σχεδιασμό για το μπάσκετ γυναικών και τους στόχους για τη συνέχεια, ενώ η Εβίνα Μάλτση μίλησε για την ενδυνάμωση και την καθοδήγηση των αθλητριών και τον ρόλο του προπονητή και του γονέα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν αρκετοί παράγοντες, προπονητές, αθλήτριες και γονείς από ομάδες της Βόρειας Ελλάδας, ενώ από την πλευρά της ΕΟΚ το “παρών” έδωσε το μέλος του ΔΣ, Λάμπρος Τάκης και από την ΕΚΑΣΘ ο πρόεδρος Σάββας Λόρτος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Μιχάλης Μηλιαράς και το αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ, Δημήτρης Ασημόπουλος.

Η Εβίνα Μάλτση δήλωσε σχετικά:  ‘”Ο κόσμος της Θεσσαλονίκης, μας υποδέχθηκε με ενθουσιασμό, άκουσε με προσοχή και ενδιαφέρον τα όσα είχαμε να πούμε, ενώ συμμετείχε ενεργά με ερωτήσεις και τοποθετήσεις. Έθεσε τους προβληματισμούς του και τις ανησυχίες του και αγκάλιασε το όραμα της ΕΟΚ και του Μπάσκετ Γυναικών για ένα καλύτερο αύριο”.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Basketball