Ακολουθηστε μας

Basketball

Επέστρεψε στο μπάσκετ γυναικών του Άρη ο Κώστας Κωτούλης

Ο Α.Σ. Άρης και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τον Κώστα Κωτούλη για τη θέση του χεντ κόουτς της ομάδας.

Ο 48χρόνος προπονητής γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1975 και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1998 από το γυναικείο τμήμα του ΓΑΣ Βασιλικών, ενώ εργάστηκε στον Ορφέα Σουρωτής (Α’ ΕΚΑΣΘ Ανδρών) και Α.Ο. Πολυγύρου (Α’ ΕΚΑΣΧ Ανδρών).

Το 2004 ο Κώστας Κωτούλης βρέθηκε για πρώτη φορά στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του ΑΡΗ ως βοηθός προπονητή, ενώ παράλληλα είχε τον τίτλο του προπονητή στις Νεάνιδες και τις Κορασίδες. Μάλιστα, το 2005 κατέκτησε με τις Κορασίδες του πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στο Βόλο.

Το 2006 συνέχισε την καριέρα του στον Μ. Αλέξανδρο (Α1 Γυναικών), όπου παρέμεινε για 2,5 χρόνια σαν βοηθός προπονητή και στα μέσα της σεζόν 2007-2008 επέστρεψε ξανά στην ομάδα μας, αυτή τη φορά ως χεντ κόουτς, παραμένοντας για 4,5 χρόνια μέχρι και το 2012.

Τη σεζόν 2012-2013 ανέλαβε το ανδρικό τμήμα Μπάσκετ της Νέας Ραιδεστού για τα επόμενα δυόμισι χρόνια, ενώ από 2015 έως το 2023 ο Κώστας Κωτούλης ανέλαβε τη γυναικεία ομάδα του Θερμαϊκού Θέρμης, συμπεριλαμβανομένων και των ακαδημιών.

Μετά τη συμφωνία με την ομάδα Μπάσκετ Γυναικών, ο Κώστας Κωτούλης ανέφερε:

«Ευχαριστώ τη διοίκηση του Α.Σ. ΑΡΗΣ για την εμπιστοσύνη της. Εύχομαι και προσδοκώ η επάνοδός μου στη γυναικεία ομάδα του συλλόγου να συνδυαστεί με επιτυχίες».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Basketball