Ακολουθηστε μας

Basketball

Αυτό θα πει αγάπη: Οι οπαδοί της Παρτιζάν συγκέντρωσαν 750.000 ευρώ για τα παλιά χρέη!

Οι οπαδοί της Παρτίζαν μέσα σε τρεις μόλις ημέρες συγκέντρωσαν σχεδόν 750.000 ευρώ για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων φορολογικών οφειλών της ομάδας.

Η Παρτίζαν καλείται να πληρώσει περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ που αντιστοιχούν σε ληξιπρόθεσμες φορολογικές οφειλές (με τη νόμιμη διαγραφή τόκων 50% κατά τη ρύθμιση της οφειλής, θα μπορούσε να μειωθεί σε περίπου 6.000.000 ευρώ) και προς αυτή την κατεύθυνση, έχει την έμπρακτη στήριξη των οπαδών της μέσω του προγράμματος «JEDAN PARTIZAN IMAMO – WE HAVE ONE PARTIΖAN».

Οι οπαδοί της Παρτίζαν, λοιπόν κάνουν επώνυμες δωρεές για την οικονομική ενίσχυση του κλαμπ και σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που δημοσίευσε η ομάδα του Βελιγραδίου, έχουν ήδη συγκεντρωθεί 88.317.055 δηνάρια, ήτοι σχεδόν 750.000 ευρώ!

H Παρτίζαν έχει ανακοινώσει ότι τα πρώτα 1.992 άτομα που θα καταθέσουν χρήματα προκειμένου να μειωθεί το χρέος του συλλόγου θα έχουν το όνομά τους χαραγμένο στο γήπεδο της Stark Arena.

Ανάμεσα στα διάσημα πρόσωπα στη λίστα των δωρητών είναι ο Ντούσκο Πιέτλοβιτς (δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης στην υδατοσφαίριση) και ο γνωστός μας φόργουορντ των Οκλαχόμα Θάντερ, Αλεκσέι Ποκουσέφσκι, που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Basketball