Ακολουθηστε μας

Basketball

Αυλαία στην κανονική περίοδο με Προμηθέα, με την αύρα του Γκάλη και το 22ο λάβαρο!

Ο Άρης υποδέχεται (09/04, 15:45, ERT Sports 2) τον Προμηθέα Πάτρας στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου στο «Nick Galis Hall» πριν από τα play-offs.

Το ματς θα γίνει με την αύρα του Νίκου Γκάλη, που έχει ενημερώσει πως θα βρεθεί στο γήπεδο και θα συνδυαστεί με την εμφάνιση του 22ου λαβάρου του Άρη στον ουρανό του «Nick Galis Hall», που αφορά στο Σούπερ Κύπελλο του 1986, το οποίο αναγνώρισε επισήμως η ΕΟΚ μετά από 37 χρόνια.

Παρόντες στο γήπεδο θα είναι παίκτες και παράγοντες – θρύλοι του Άρη, γι’ αυτήν τη σεμνή, πλην απαραίτητη εκδήλωση.

Τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν έλειψαν για τον Γιάννη Καστρίτη. Κατά τη διάρκεια της σημερινής (08/04) προπόνησης ο Ίσμαελ Σανόγκο και ο Βασίλης Χρηστίδης αισθάνθηκαν ενοχλήσεις στον μηρό. Δείχνοντας αυταπάρνηση, οι δύο παίκτες έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του προπονητή τους για τον αυριανό αγώνα. Εκτός θα παραμείνει ο Σταύρος Σχίζας, λόγω της διάσεισης που υπέστη πρόσφατα, τρίτης στη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Σιγάλας: «Δεν υπάρχουν μυστικά»

sigalas pagos789

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Γιώργος Σιγάλας, δήλωσε για τον αγώνα με τον Προμηθέα:

«Θεωρώ ότι στο μυαλό όλων είναι, δίνοντας το τελευταίο, πιθανόν, παιχνίδι στην έδρα μας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, να τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που είναι η νίκη. Δεν υπάρχουν μυστικά σε τεχνικά θέματα μεταξύ των δύο ομάδων, οι οποίες γνωρίζουν πολύ καλά η μία την άλλη. Αυτός που θα καταθέσει περισσότερο την ψυχή του και θα βρεθεί σε καλή μέρα, θα είναι και ο νικητής. Ελπίζω ο κόσμος να ευχαριστηθεί μία καλή εμφάνιση και μία νίκη».

Αναφορικά με την εκδήλωση για το 22ο λάβαρο του ΑΡΗ, ο Γιώργος Σιγάλας επισήμανε:

«Κανένας τίτλος δεν είναι αδιάφορος, γιατί η επίτευξη όλων γίνεται μέσα από κόπο και ιδρώτα. Είναι πολύ σημαντικό για τον ΑΡΗ να βάλει ακόμα λάβαρο στην οροφή του γηπέδου του».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Basketball