Ακολουθηστε μας

Basketball

Αμερικανός αναλυτής: «Δεν υπήρξε ποτέ παίκτης, όπως ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, που κάνει τόσα λίγα και παίρνει τόσα λεφτά»

O γνωστός δημοσιογράφος-αναλυτής του ΝΒΑ, Τζέρι Γουέλφελ, ασχολήθηκε με την περίπτωση του Θανάση Αντετοκούνμπο και της παρουσίας του Έλληνα φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς, το συμβόλαιο του οποίου λήγει αυτό το καλοκαίρι.

Το άρθρο στέκεται στην στάση του αδερφού του, Γιάννη, που ούτε λίγο, ούτε πολύ έχει «επιβάλλει» στους Μπακς την συμμετοχή του Θανάση στο ρόστερ της ομάδας από το Μιλγουόκι.

«Είμαι βέβαιος ότι έχετε ακούσει το παλιό, αλλά εύστοχο ρητό «να έχετε φίλους στα σωστά μέρη». Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι ένα κλασικό παράδειγμα του να έχεις έναν φίλο στο σωστό μέρος. Ο Αντετοκούνμπο παίζει, αν και σε περιορισμένη βάση, στους Μιλγουόκι Μπακς. Είναι στο ρόστερ των Μπακς τις τελευταίες τέσσερις σεζόν. Στη θητεία του στους Μπακς έχει παίξει σε 160 αγώνες. Αυτή τη σεζόν, εμφανίστηκε σε μόλις 33 από τα 78 παιχνίδια των Μπακς, με μέσο όρο τα ασήμαντα 4,1 λεπτά. Για αυτό πληρώνεται 1,87 εκατομμύρια δολάρια», σημειώνει ο Αμερικανός αναλυτής.

«Ορισμένοι μακροχρόνιοι παρατηρητές του NBA υποστηρίζουν ότι δεν υπήρξε ποτέ παίκτης που να είχε τόσο υψηλά αμειβόμενη δουλειά για να κάνει τόσο λίγα. Αλλά ο Αντετοκούνμπο έχει έναν φίλο στο σωστό μέρος: τον αδελφό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, superstar των Μπακς. Και για πολλούς στην οργάνωση Μπακς, ακόμα και για κάποιους γύρω από το ΝΒΑ, αυτό που θέλει ο Γιάννης, το παίρνει ο Γιάννης. Και είναι προφανές ότι ο Γιάννης θέλει τον Θανάση στους Μπακς, είτε είναι παίκτης διαμετρήματος NBA, είτε όχι», αναφέρει.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Basketball