Ακολουθηστε μας

Backstage

Ζέκα, η επιστροφή! «Είναι αλήθεια, επιστρέφω σπίτι μου, στον Παναθηναϊκό»

Ο Κάρλος Ζέκα επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, καθώς έμεινε ελεύθερος από την Κοπεγχάγη και μετά από έξι χρόνια στη Δανία γυρίζει «σπίτι του», όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος μετά και την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκό.

Το μήνυμα του Κάρλος Ζέκα:

«Γεια σας φίλοι του Παναθηναϊκού, είναι αλήθεια, επιστρέφω στην ομάδα, επιστρέφω στο σπίτι μου. Την ομάδα που αγαπώ, ήταν ένα όνειρο να ξαναγυρίσω και να παίξω με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Περιμένω να σας δω από κοντά».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«2.095 ημέρες πίσω η ανακοίνωση της ΠΑΕ κατέληγε ως εξής: «Ο δεσμός Παναθηναϊκού και Ζέκα δεν σπάει». Και δεν έσπασε ποτέ! Ας πέρασαν 6 χρόνια. Σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Ζέκα στο σπίτι του! Ο Κάρλος υπέγραψε το συμβόλαιο της επανόδου του στον Παναθηναϊκό και θα είναι στην πρώτη συγκέντρωση της νέας αγωνιστικής περιόδου στο «Γ. Καλαφάτης».

Πάτησε Ελλάδα το 2011 σε ηλικία 23 ετών με το διαβατήριο να γράφει Ζοσέ Κάρλος Γκονσάλβες Ροντρίγκες και εθνικότητα «Πορτογάλος». Μετά από 249 συμμετοχές και έξι χρόνια με την πράσινη φανέλα -τα περισσότερα με το περιβραχιόνιο στο χέρι- και άλλα έξι χρόνια στην Κοπεγχάγη, ο Ζέκα, με ελληνική υπηκοότητα και συμμετοχές με την Εθνική ομάδα πλέον, γυρίζει για να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Η φανέλα με το Τριφύλλι στην καρδιά, αυτή που τίμησε όσο λίγοι τον 21ο αιώνα, τον περιμένει».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage