Ακολουθηστε μας

Backstage

Ξεσπάθωσε ο Αλαφούζος: «Δεν ξέρω αν η Κυβέρνηση θέλει να αντιμετωπίσει τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο»

Επίθεση κατά της κυβέρνησης για τις προθέσεις της στο το θέμα της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εξαπέλυσε ο Γιάννης Αλαφούζος στις δηλώσεις του στο πλαίσιο της έναρξης των πρόδρομων εργασιών για τον Βοτανικό.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού σχολίασε:

«Υπάρχει μια τεράστια διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τη βλέπουμε καθημερινά, αυτό δεν το έχει αντιμετωπίσει η Κυβέρνηση και δεν ξέρω και εάν είναι διατεθειμένη, εάν θέλει να την αντιμετωπίσει. Την δυσαρέσκειά μας την έχουμε εκφράσει πολλές φορές. Αν δεν εφαρμοστούν οι νόμοι, αν δεν αποφασίσουν οι πολιτικοί να τους εφαρμόσουν, αντί να τους αγνοούν, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει τίποτα. Έχω κάποιο λόγο να μην είμαι απογοητευμένος; Βλέπετε γύρω μας συνθήκες που θα μου επέτρεπαν να μην είμαι απογοητευμένος;»

Άρχισαν τα έργα για την κατασκευή γηπέδου στον Βοτανικό

Αρχικά ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού είχε αναφερθεί στην έναρξη των εργασιών για το γήπεδο:

«Ο Βοτανικός είναι ένα τεράστιο έργο η ανάπλαση για την Αθήνα, αλλά κυρίως για τον Παναθηναϊκό, που θα αποκτήσει ένα σύγχρονο γήπεδο. Πιστεύω ότι θα είναι το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα. Και φέτος τελειώνουμε στο Κορωπί τα έξι γήπεδα και θα είμαστε η ομάδα στην Ελλάδα με τις καλύτερες υποδομές», ήταν τα λόγια του.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage