Ακολουθηστε μας

Backstage

Ξέσπασμα Καρυπίδη στους παίκτες του Άρη: «Μέχρι τώρα ήμουν η ασπίδα σας. Τέρμα πια»

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του Άρη πριν την πρωινή προπόνηση μέσω βιντεοκλήσης την απομάκρυνση του Άλαν Πάρντιου και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τόλη Τερζή, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Παράλληλα όμως τους μίλησε σε αυστηρό ύφος ζητώντας τους να βγουν μπροστά και να αναλάβουν τθς ευθύνες τους:

«Μέχρι τώρα ήμουν η ασπίδα σας. Από εδώ και πέρα όμως αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας. Πρέπει να ντρέπεστε για τον τρόπο που χάσατε από τον Ιωνικό. Δυο συμβόλαια δικά σας είναι όλο το μπάτζετ του Ιωνικού, αλλά οι παίκτες του μπαίνουν μέσα στο γήπεδο και παίζουν με πάθος. Δείχνετε να μην ξέρετε πού παίζετε. Αυτό τελειώνει εδώ. Όποιος δεν έχει καταλάβει πού βρίσκεται ας έρθει να λύσουμε το συμβόλαιοι. Μην γελιέστε ότι δεν θα το κάνω επειδή έχετε συμβόλαιο για δύο ή τρία χρόνια ακόμη.

Πλέον, είναι δική σας αποκλειστική ευθύνη να αλλάξετε την κατάσταση. Η ανοχή και η υπομονή μου τελείωσαν. Βρείτε τον τρόπο να αλλάξετε τα πράγματα. Από το ματς της Κυριακής περιμένω να δω την αλλαγή. Όποιος δεν ματώνει τη φανέλα, δεν θα έχει θέση στην ομάδα. Προπονητής σας από εδώ και πέρα θα είναι ο κ. Τερζής. Θα τον σέβεστε και θα συνεργαστείτε μαζί του ως επαγγελματίες», τόνισε ο διοικητικός ηγέτης του Άρη.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage