Ακολουθηστε μας

Backstage

Ξεκάθαρος ο Κυριάκος: «Δεν εξετάζουμε το ενδεχόμενο να δεχτούμε προσφορές για τον Ραζβάν Λουτσέσκου»

Το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου συνεχίζει να είναι ανάμεσα στους υποψήφιους διαδόχους του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Κάλιαρι. Αυτό προκύπτει από τα διάφορα ρεπορτάζ του ιταλικού Τύπου, την ώρα που στον ΠΑΟΚ έχουν ξεκαθαρίσει προς πάσα κατεύθυνση (Ιταλία, Τουρκία κλπ.) ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα αποχώρησης του Ρουμάνου αρχιτέκτονα από τον πάγκο των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Σ’ αυτό το μήκος κύματος κινήθηκε και ο Κυριάκος Κυριάκος μιλώντας σήμερα στην ιταλική ιστοσελίδα «centotrentuno.com» για το συγκεκριμένο θέμα, θέλοντας να κλείσει οριστικά την πόρτα προς την Κάλιαρι και κάθε άλλη ενδιαφερόμενη ομάδα.

«Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αν η Κάλιαρι προσέγγισε κάποιον από τους συνεργάτες του κ. Λουτσέσκου. Αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι θεωρούμε τον Λουτσέσκου έναν προπονητή από το πάνω ράφι και δεν μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι με τα επιτεύγματά του έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της μεταγραφικής αγοράς. 

Δυστυχώς για όποιον σύλλογο ενδιαφέρεται, ο κ. Λουτσέσκου επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον σύλλογό μας για άλλα 3 χρόνια και αυτό συνέβη πριν ακόμη κατακτήσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα. Ήταν η απόδειξη της δέσμευσής μας με εκείνον και εκείνου προς εμάς.

Δεν εξετάζουμε το ενδεχόμενο να δεχτούμε προσφορές για τον Λουτσέσκου και εκείνος κινείται στο ίδιο μήκος».

Όπως σημειώνουν οι Ιταλοί, με αυτήν την δήλωση, ο ΠΑΟΚ κλείνει την πόρτα στην Κάλιαρι και σε όλους τους άλλους συλλόγους που έχουν σκεφτεί να κινηθούν για την απόκτηση του 55χρονου τεχνικού.

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage