Ακολουθηστε μας

Backstage

Βόλος: «Θα κατέβουμε με τη δεύτερη ομάδα στα Play-offs, αν…»!

Αναμενόμενη ήταν λίγο πολύ η αντίδραση του Βόλου στον ορισμό του Διαμαντόπουλου στο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (17/03) για την 1η αγωνιστική των Play-offs της Superleague.

Η ομάδα της Μαγνησίας έστειλε επιστολή στον πρόεδρο και το ΔΣ της Superleague, η οποία κοινοποιήθηκε επίσης στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Ο Βόλος ισχυρίζεται πως η ΚΕΔ αγνόησε την ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της λίγκας για ξένους διαιτητές σε όλους τους αγώνες των Play-offs, καθώς όπως τόνισε έχει ίσα δικαιώματα με τις υπόλοιπες ομάδες και απαιτεί ίση μεταχείριση, καθώς αποτελεί διεκδικητή, με αξιώσεις μάλιστα, ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Ο Βόλος ξεκαθάρισε πως αν ο ορισμός αυτός δεν αλλάζει και δεν έρθει ξένος διαιτητής και για το παιχνίδι αυτό θα κατέβει με την δεύτερη ομάδα στο παιχνίδι κόντρα στους «ερυθρολεύκους».

Αναλυτικά η επιστολή του προέδρου της ομάδας, Αχιλλέα Μπέου:

«Κύριε Πρόεδρε,

παρά το γεγονός ότι μόλις πρόσφατα η γενική μας συνέλευση ομόφωνα αποφάσισε ότι σε όλους τους αγώνες του μίνι πρωταθλήματος των playoffs θα οριστούν να τους διευθύνουν ξένοι διαιτητές με έκπληξη και αγανάκτηση διαπιστώνουμε ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Μπένετ, αγνόησε την απόφασή μας και δεν την έλαβε υπόψη του.

Επειδή θεωρούμε την ενέργειά του αυτή ως άκρως προκλητική και προσβλητική τόσο πρoς τη Super League, όσο και συνολικά το επαγγελματικό ποδόσφαιρο

Επειδή είμαστε πεπεισμένοι ότι με αποφάσεις σαν αυτή τα palyoffs καθίστανται λιγότερο ανταγωνιστικά και αξιόπιστα τόσο σε ό,τι αφορά την φίλαθλη κοινή γνώμη όσο και τους πρωταγωνιστές του αθλήματος, τους ποδοσφαιριστές

Επειδή η ομάδα της ΠΑΕ Βόλος διεκδικεί και έχει ίσα δικαιώματα και απαιτεί ίση μεταχείριση με όλες τις άλλες ομάδες

Επειδή η ΠΑΕ Βόλος έχει το κίνητρο και διεκδικεί με αξιώσεις ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ άμεσα από εσάς και την Super League να πάρετε θέση και να υποχρεωθεί η ΚΕΔ να σεβαστεί την ομόφωνη απόφασή μας για ξένους διαιτητές σε όλους τους αγώνες.

Σε αντίθετη περίπτωση διακηρύσσουμε προς κάθε κατεύθυνση και σε όλους τους τόνους ότι ο Βόλος δεν θα δεχθεί να αποτελέσει πρόβατο επί σφαγή και ως πρώτο μέτρο αντίδρασης γνωστοποιούμε ότι θα κατέλθουμε στα παιχνίδια των playoffs με την δεύτερη ομάδα μας και ας αναλάβετε τις ευθύνες σας έναντι όλων και κυρίως των φιλάθλων και του ίδιου του ποδοσφαίρου μας.

Για την ΠΑΕ Βόλος

Ο πρόεδρος

Αχιλλέας Μπέος»

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage