Ακολουθηστε μας

Backstage

Video: Η βραδιά των χορηγών! H ΠΑΕ Άρης ευχαρίστησε τις 115 εταιρίες που συνεργάζονται

Σε μια πολύ όμορφη βραδιά, η ΠΑΕ Άρης διοργάνωσε το βράδυ της Τρίτης την πρώτη ARIS SPONSORS’ DAY στο εστιατόριο «O kipos» του Regency Casino Thessaloniki, Επίσημου Υποστηρικτή της ομάδας.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν όλοι οι Στρατηγικοί Συνεργάτες μας, τους οποίους η διοίκηση της ΠΑΕ ευχαρίστησε, δια στόματος του Γενικού Διευθυντή, Αγησίλαου Τουμαζάτου, για την υποστήριξή τους τα τελευταία χρόνια.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τη σεζόν, που ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ προσέλκυσε τους περισσότερους χορηγούς-υποστηρικτές τα τελευταία χρόνια, όπως μνημόνευσε ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ, Στύλας Κωνσταντίνος.

Οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ είχαν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της βραδιάς να έρθουν ακόμη πιο κοντά με τους ανθρώπους που στέκονται αρωγοί του ΑΡΗ και, μεταξύ άλλων, να συζητήσουν για τις νέες προκλήσεις των εποχών γύρω από το ποδόσφαιρο και την αναγκαιότητα να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για περαιτέρω ανάπτυξη και συνέργειες.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα εκπροσώπησε ο Τεχνικός Διευθυντής, Robert Palikuca και ο εκ των αρχηγών, Jakub Brabec.

Η πρώτη ARIS SPONSORS’ DAY είναι γεγονός και στέφθηκε από επιτυχία.

Όλοι μαζί περάσαμε μια ωραία… κιτρινόμαυρη βραδιά και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για του χρόνου τέτοια εποχή. Μαζί –και– με τους νέους χορηγούς μας…

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage