Ακολουθηστε μας

Backstage

Βέλεθ, Σουλεϊμάνοφ και άλλοι τρεις σύντομα στον Άρη!

Η εμφάνιση του Άρη στο ματς με τον Αστέρα έδειξε φανερές αδυναμίες και ο Άκης Μάντζιος δεν έκρυψε ότι τον περιμένει σκληρή δουλειά για να φτάσει την ομάδα του στην επιθυμητή κατάσταση. Και προανήγγειλε μεταγραφές.

Ο Άρης κλείνει λοιπόν άμεσα τον Σάπι Σουλεϊμάνοφ και τον Φραν Βέλεθ και προχωράει σε τρεις ακόμα μεταγραφικές κινήσεις. Με τον Σουλεϊμάνοφ βρίσκονται στις τελευταίες συζητήσεις με την προοπτική ότι θα ξεπεραστεί το θέμα της τιμωρίας του. Ο Ρώσος έχει μεγάλες προοπτικές και μπορεί να αλλάξει την εικόνα του Άρη στους εξτρέμ. Για τον Βέλεθ δεν χρειάζονται περισσότερα πράγματα, είναι με την ομάδα και προπονείται περιμένει μόνο να υπογράψει.

Ο Άρης δεν χρειάζεται απλά πέντε παίκτες, αλλά θέλει να βάλει ποιότητα στο ρόστερ του και οι υπόλοιπες τρεις μεταγραφές, πρέπει να είναι μεταγραφές ενδεκάδας. Ειδικά στη θέση έξι που είναι το μεγάλο πρόβλημα, ο Άρης χρειάζεται έναν κόφτη με πολλά τρεξίματα, που θα αποτελέσει στήριγμα του Νταρίντα και θα βγάλει ποιότητα. Οι επόμενες κινήσεις είναι ένας ακόμη εξτρέμ για το αριστερό άκρο, όπου ο Μενέντες δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί και ένας σέντερ φορ που θα δίνει ανάσες στον Λορέν Μορόν, ή θα μπορεί και να παίζει μαζί του όταν τον απαιτούν οι συνθήκες.

Ο Άρης έχει προχωρήσει ήδη επαφές με ατζέντηδες, ο Μάντζιος έχει ζητήσει παίκτες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και πλέον αναμένεται να τρέξουν οι εξελίξεις, καθώς δεν υπάρχει αρκετός χρόνος, αλλά και δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage