Ακολουθηστε μας

Backstage

Τρελάθηκε ο Τάντιτς! «Είμαι ο αρχηγός της Σερβίας, έπρεπε να είμαι ενδεκάδα»

Η Σερβία ηττήθηκε 1-0 από την Αγγλία στην πρεμιέρα της στο Euro και ο Ντούσαν Τάντιτς τα έκανε… άνω κάτω με τις δηλώσεις του για την απόφαση του προπονητή του να μην τον ξεκινήσει στην ενδεκάδα.

«Μίλησα ασφαλώς με τον προπονητή. Είχαμε καλή επικοινωνία. Δυσκολεύτηκα να το δεχθώ γιατί το ματς ήταν κόντρα στην Αγγλία. Είμαι ο αρχηγός της Σερβίας, ο ηγέτης και νομίζω είμαι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Το λέω αυτό χωρίς να έχω δήθεν σεμνότητα. Έπρεπε να βρίσκομαι στην ενδεκάδα, αλλά σέβομαι την απόφαση του προπονητή. Θα έκανα σίγουρα περισσότερα πράγματα εάν έπαιζα 90 λεπτά. Εάν θέλει ο προπονητής να παίζει ο Τάντιτς 30 λεπτά το καταλαβαίνω και σέβομαι την απόφαση του, εγώ όμως θέλω 90 λεπτά», είπε με σαφείς αιχμές για τον Ντράγκαν Στόικοβιτς.

Ο προπονητής της Εθνικής Σερβίας προφανώς και ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις: «Δεν είναι καλό αυτό που είπε. Δεν είναι καθόλου καθόλου καλό, δεν είναι καλό. Ήταν απόφαση μου για λόγους τακτικής. Ήθελα τον Τάντιτς με φρέσκα πόδια στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος και τίποτε περισσότερο. Έχει να κάνει με την τακτική, τίποτα άλλο».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage