Ακολουθηστε μας

Backstage

Το ζήσαμε κι αυτό… Εξώδικο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε Ραζβάν Λουτσέσκου!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά τις… απορίες που είχε για την στάση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο θέμα του υπεύθυνου VAR, την εβδομάδα πριν από το ντέρμπι του πρωταθλήματος, όλως τυχαίως αποφάσισε να ρίξει ακόμη περισσότερο «λάδι στη φωτιά» – ενόψει και των ημιτελικών κυπέλλου – προχωρώντας σε μια ακατανόητη και προκλητική κίνηση.

Η «πράσινη» ΠΑΕ απέστειλε εξώδικο στον Ραζβάν Λουτσέσκου, προκειμένου να σταματήσει, αλλά και να ανακαλέσει τις συνεχιζόμενες δημόσιες τοποθετήσεις του εις βάρος του “τριφυλλιού”! Το ζήσαμε κι αυτό…

Το απολαυστικό non paper του Παναθηναϊκού που προκαλεί γέλια αναφέρει:  

«Αρχής γενομένης από την κρυστάλλινη και πεντακάθαρη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος (!), ο Ρουμάνος προπονητής αλλοιώνει συστηματικά την πραγματικότητα, εφευρίσκοντας μονίμως εναντίον της ομάδας του διαιτητικές αποφάσεις, κάνοντας, παράλληλα, λόγο για δήθεν εύνοια του Παναθηναϊκού.

Δεν χρειάζεται να τονιστεί το πόσο έχει υποφέρει ο Παναθηναϊκός από τη ”δράση” του παρασκηνίου και αυτονόητα πόσο τον προσβάλει οποιαδήποτε ταύτιση ή σύνδεση με μεθόδους ξένες προς εμάς.

Όλο αυτό το διάστημα κάναμε μεγάλη υπομονή, αλλά επειδή το ποτήρι ξεχείλισε, χρησιμοποιούμε τον μοναδικό τις τρόπο με τον οποίο όλα αυτά τα χρόνια πορευόμαστε, αυτόν της νομικής υπεράσπισης για την αποκατάσταση της πραγματικής αλήθειας και όχι των προσβλητικών αφηγημάτων».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage