Ακολουθηστε μας

Backstage

To ξέσπασμα του Χριστοδουλόπουλου: «Δεν είμαι ο αντι-Φορτούνης, εγώ είμαι ο Λάζαρος»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ξεκίνησε για πρώτη φορά στην ενδεκάδα και ξέσπασε όταν τον σύγκριναν με τον Φορτούνη, μετά την ισοπαλία του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Δεν είμαι ο αντί-Φορτούνης, με όλο τον σεβασμό στον Κώστα. Εγώ είμαι ο Λάζαρος. Πέρσι έβαλα 15 γκολ και 4 στο Europa League. Αυτή είναι η θέση μου. Πάντα εκεί έπαιζα», απάντησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στο σχόλιο για τη χρησιμοποίηση του στον άξονα της μεσαίας γραμμής πίσω από τον Γκρέι. Άλλωστε όλη την εβδομάδα, ο Λάζαρος δοκιμάστηκε εκεί, αλλά αυτή είναι και η θέση που και ο ίδιος νιώθει πιο άνετα και όχι στις πλευρές.

«Μετά τα γκολ του Ολυμπιακού, ανεβήκαμε. Βοήθησαν και οι αλλαγές. Τα δύο winger μας έβαλαν τα γκολ και ισοφαρίσαμε. Κάναμε μία μίνι-διαχείριση με παιδιά που δεν έπαιξαν πολύ γιατί έρχονται κι άλλα δύο σημαντικά παιχνίδια. Αυτό που πιστεύω πάντα είναι ότι δεν έχει να κάνει με την ψυχολογία. Όσον αφορά τον Άρη, έκανα τα πάντα για να έρθω, γιατί ήθελα πολύ να μείνω. Ο Άρης είναι πολύ μεγάλη ομάδα με μεγάλη δυναμική. Όλα τα παιχνίδια είναι δυνατά. Θέλουμε να δίνουμε χαρά στην πόλη και τον κόσμο του Άρη», πρόσθεσε ο επιθετικός των κιτρινόμαυρων.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage