Ακολουθηστε μας

Backstage

Το… τελεσίγραφο του ΠΑΟΚ στον Καμαρά εκπνέει σήμερα – Μια ανάσα από Μεϊτέ, Σβαμπ, Κεντζιόρα

Ο ΠΑΟΚ είχε ξεχωρίσει την περίπτωση του Μαντί Καμαρά για την ενίσχυσή του στην μεσαία του γραμμή, όμως τελικά φαίνεται πως αυτή δεν θα προχωρήσει, αφού εκείνος αποσύρθηκε από την υπόθεση του ποδοσφαιριστή.

O 27χρονος μέσος από την Γουινέα, που πρόσφατα αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό, δεν απάντησε στην υψηλή πρόταση που του κατέθεσε ο «Δικέφαλος», η οποία έφτανε το 1,5 εκατ, Ευρώ ετησίως για τρία χρόνια. Κάπως έτσι οι «ασπρόμαυροι» αποφάσισαν να κάνουν πίσω, αφού θεωρούν πως ο ποδοσφαιριστής προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, μήπως τυχόν βρει κάποια καλύτερη πρόταση.

Ο ΠΑΟΚ δε έχει δώσει… τελεσίγραφο στον Μαντί Καμαρά πως πρέπει να του δώσει μία απάντηση μέχρι σήμερα, αλλιώς θα αποσυρθεί οριστικά.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά ανοικτά μεταγραφικά ζητήματα για τους Πρωταθλητές Ελλάδας. Το θέμα του Σουαλιό Μεϊτέ, όπως έχουμε αναφέρει, έχει προχωρήσει και βρίσκεται σε καλό δρόμο. Οι «ασπρόμαυροι» τα’ χουν βρει με την Μπενφίκα στα 2 εκατ. Ευρώ (1,5 εκατ. Ευρώ συν 500.000 μπόνους) και απομένει η συμφωνία με τον Γάλλο χαφ για το τριετές συμβόλαιο που του έχει προτείνει ο ΠΑΟΚ.

Ο »Δικέφαλος» έχει συμφωνήσει με τον Στέφαν Σβαμπ για την ανανέωση ενός χρόνου και το θέμα του θα τελειώσει μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ ελάχιστες λεπτομέρειες απομένουν και με τον Τόμας Κεντζιόρα

Ο ΠΑΟΚ έχει στείλει επίσημη πρόταση στον Μπρεθγουέιτ, υπάρχει μια απόσταση στο οικονομικό, ενώ πολλά θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εσπανιόλ στη La Liga 2 στις 23 του μήνα.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage