Ακολουθηστε μας

Backstage

Το συγκλονιστικό μήνυμα και το «ευχαριστώ» για το πανό: «Τα παιδιά μας στον ουρανό νιώθουν πλέον ότι θα δικαιωθούν»!

Το πρωί της Πέμπτης, φίλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν έξω από το κτίριο του Ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλες, προκειμένου να στείλουν ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης στις οικογένειες των 57 θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ ξεδίπλωσαν ένα μεγάλο πανό, που έγραφε: «57 ψυχές ζητούν δικαίωση», φωνάζοντας στην καρδιά της Ευρώπης: «Καμία ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη» και «στο όνομα των νεκρών να γίνουμε φωνή, το έγκλημα αυτό να μη συγκαλυφθεί».

Το συγκεκριμένο πανό που προκάλεσε εντύπωση, απλώθηκε και στο «ασπρόμαυρο» πέταλο του «Γιαν Μπρέιντελ» και έμεινε εκεί καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης με την Κλαμπ Μπριζ.

Αυτή πρωτοβουλία των φίλων του ΠΑΟΚ, συγκλόνισε τον πατέρα του Δημήτρη Ασλανίδη, ενός εκ των θυμάτων. Ο χαροκαμένος πατέρας με σχόλιο του, κάτω από το επίμαχο βίντεο, συγκλόνισε για ακόμη μία φορά, υπογραμμίζοντας πως:

«Είμαι ο πατέρας του δολοφονημένου Δημήτρη Ασλανίδη στα Τέμπη. Σας ευχαριστώ για την καρδιά σας, την ψυχή σας, την φωνή σας και το φοβερό πανό που σηκώσατε!! Τα παιδιά μας στον ουρανό νιώθουν πλέον ότι θα δικαιωθούν».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage