Ακολουθηστε μας

Backstage

Το phοtostory της πρώτης του Αρη στο Ρύσιο για τη νέα σεζόν

Χωρίς τον Ακη Μάντζιο λόγω ενός προσωπικού προβλήματος τους διεθνείς Αλβαρο Σαμόρα, Λίντσεϊ Ρόουζ και τους αδειούχους Σάπι Σουλεϊμάνοφ και Μπίργκερ Βερστράτε πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Αρη για τη νέα αγωνιστική περίοδο στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Αρης και οι φωτογραφίες από την πρώτη

«Η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ακολούθησαν πρόγραμμα επανένταξης).

Από τη σημερινή «πρώτη», που έγινε από τους συνεργάτες του Άκη Μάντζιου, ο οποίος μετέβη εκτάκτως στην Αθήνα για μια προσωπική του υπόθεση (ο προπονητής της ομάδας μας θα δώσει κανονικά το «παρών» στην αυριανή προπόνηση), απουσίαζαν οι Alvaro Zamora (συμμετέχει στο Copa America με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κόστα Ρίκα), Lindsay Rose (είχε υποχρεώσεις με την εθνική Μαυρικίου), Shapi Suleymanov και Birger Verstraete (οι δύο τελευταίοι έχουν άδεια, προκειμένου να διευθετήσουν μια προσωπική τους υπόθεση).

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα προπονηθούν το απόγευμα στο «Δασυγένειο», ενώ ο κύκλος των ιατρικών εξετάσεων και των εργομετρικών τεστ ολοκληρώνεται την Τετάρτη (03/07)».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage