Ακολουθηστε μας

Backstage

Tο όραμα του Αλέξανδρου Νικολαΐδη θα υλοποιηθεί! Προχωράει η δημιουργία κέντρου τάε κβον ντο!

Σάρκα και οστά θα πάρει το όραμα του Αλέξανδρου Νικολαΐδη για τη δημιουργία αθλητικού κέντρου τάε κβον ντο, καθώς η ομοσπονδία είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει την επιθυμία του αδικοχαμένου Ολυμπιονίκη.

Όπως αναφέρει η διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τάε κβον ντο στη σχετική ανακοίνωση, προχωράει στη δημιουργία ενός αθλητικού κέντρου στην κεντρική Ελλάδα για την προώθηση αλλά και την κάλυψη των αναγκών του αθλήματος.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η αναζήτηση εγκαταστάσεων προκειμένου να στεγάσουν τις ανάγκες του Ολυμπιακού τάε κβον ντο, τα όνειρα των πολλών εκατοντάδων αθλητών-αθλητριών τόσο των Εθνικών ομάδων όσο και των κλιμακίων σε Νότια και Βόρεια Ελλάδα, καθώς και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις ενός ολόκληρου αθλήματος, το οποίο εδώ και κάποια χρόνια βρίσκεται σε μια διαρκής αναζήτηση κλειστών γυμναστηρίων για την υλοποίηση των αγώνων του, οδεύει προς οριστική λύση.

Η διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τάε κβον ντο, με συντονισμένες ενέργειες, προχωρά σε συνεργασίες προκειμένου να δώσει λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα του ελληνικού αθλητισμού και δη του Ολυμπιακού Τάε κβον ντο, το οποίο μεταξύ των δυναμικών αθλημάτων, έχει την πρωτοκαθεδρία τόσο σε επίπεδο αθλητών/αθλητριών όσο και σε επίπεδο σωματείων.

Ήδη, στη Βόρεια Ελλάδα, δημιουργήθηκε ειδικός χώρος για τη στέγαση των προπονητικών αναγκών των αθλητών και αθλητριών των κλιμακίων της ΕΤΑΒΕ, ενώ σε τελικό στάδιο, βρίσκονται και οι διαπραγματεύσεις για αντίστοιχο αθλητικό-προπονητικό κέντρο και στη Νότια Ελλάδα.

Παράλληλα, η διοίκηση της ΕΛΟΤ έχει προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες για τη δημιουργία ενός αθλητικού κέντρου στην κεντρική Ελλάδα, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στους Ολυμπιονίκες μας, όπως άλλωστε ήταν και το όραμα του αείμνηστου Ολυμπιονίκη μας, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος έφυγε από κοντά μας τόσο νωρίς.

Η υλοποίησή του όλων των παραπάνω αποτελούν προτεραιότητα για τη διοίκηση της ΕΛΟΤ, η οποία βλέπει τις ανάγκες του αθλήματος να αυξάνονται όλο και πιο πολύ μέρα με τη μέρα, γεγονός που την υποχρεώνει να βρίσκεται σε συνεχείς διαβουλεύσεις τόσο με την τοπική αυτοδιοίκηση όσο και με τους αρμόδιους φορείς, για να μπορέσει να δώσει λύση σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Προτεραιότητά μας ήταν και παραμένουν οι αθλητές και εκεί επικεντρωνόμαστε. Γιατί ο ρόλος που καλείται να παίξει το Ολυμπιακό τάε κβον ντο, είναι η αδιάλειπτη παρουσία του στις κορυφαίες θέσεις των μεγάλων αθλητικών γεγονότων ανά την υφήλιο».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage