Ακολουθηστε μας

Backstage

Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη στη μεγάλη γιορτή της «Θύρας 4» (vid)

Ο Ιβάν Σαββίδης με μήνυμα που έστειλε από το Ροστόφ προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, στη μεγάλη γιορτή της «Θύρας 4» με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας, στάθηκε στον επόμενο μεγάλο στόχο του «Δικεφάλου» που είναι η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ έστειλε και ξεκάθαρο μήνυμα για τις αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με αφορμή την ανάληψη της προεδρίας της ΕΠΟ από τον Μάκη Γκαγκάτση.

Στη γιορτή δίνουν το «παρών» ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Χρήστος Καρυπίδης, οι Γιάννης Μιχαηλίδης και Στέφανος Τζίμας εκ μέρους των Πρωταθλητών Ελλάδας, αλλά και αρκετά στελέχη των υπόλοιπων τμημάτων του «Δικεφάλου».

Πιο αναλυτικά ο ισχυρός άνδρας των Πρωταθλητών Ελλάδας ανέφερε:

«Σήμερα είμαστε εκείνη η δύναμη, η οποία μπορεί να πει ότι εμείς είμαστε υπεύθυνοι για το μέλλον του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

μείς θέλουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να μπούμε στο ομίλους του Τσάμπιονς Λιγ

«Αξιότιμοι φίλοι, αγαπητοί μας φίλαθλοι, σας συγχαίρω ειλικρινά όλους, εμάς όλους με το πρωτάθλημα, με ένα ακόμα πρωτάθλημα. Ζήσαμε μια πολύ δύσκολη χρονιά, σε πολύ δύσκολες συνθήκες, μέσα από λαβυρίνθους, αποδείξαμε ότι είμαστε ενωμένοι και ότι είμαστε δύναμη και μπορούμε να πετύχουμε μεγάλους στόχους.

Εγώ ήμουν και θα παραμείνω πάντα πιστός στα συμφέροντα του ΠΑΟΚ και θέλω να το ξέρετε, να το θυμάστε και ίσως οι μεγαλύτερες επιτυχίες μας είναι ακόμα μπροστά. Εγώ είμαι απολύτως  πεπεισμένος ότι οι δύσκολες εποχές μας ενώνουν ακόμα περισσότερο, απολύτως πεπεισμένος ότι για να πετύχεις νίκη, δεν είναι απαραίτητο να είσαι στο πεδίο της μάχης και αυτή η σεζόν έδειξε ότι εμείς διψούσαμε, εμείς θέλαμε, εμείς στοχεύαμε και εμείς πετύχαμε.

Εμείς γράψαμε διάφορες σελίδες ιστορίας στη βιογραφία μας και σίγουρα αυτό περιλαμβάνει την ιστορία αυτής της σεζόν. Εμείς θέλουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να μπούμε στο ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, εμείς θέλουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να πολλαπλιάσουμε τις δυνάμεις μας, το μεγαλείο μας προκειμένου ο ΠΑΟΚ κάθε μέρα να βιώνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Δε γίνεται να μην μας υπολογίζουν.

Σήμερα είμαστε εκείνη η δύναμη, η οποία μπορεί να πει ότι εμείς είμαστε υπεύθυνοι για το μέλλον του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Σας συγχαίρω ξανά, ελπίζω ότι εσείς καταλαβαίνετε τι στόχους έχουμε μπροστά μας και δεν είναι μόνο οι αθλητικές επιτυχίες, αλλά και η δημιουργία ενός υπερσύγχρονου αθλητικού κέντρου στην περιοχή της Θέρμης, η κατασκευή της Νέας Τούμπας στην Τούμπα. Χωρίς υποδομές, χωρίς σύγχρονες υποδομές δε γίνεται τίποτα.

Σας είμαι πολύ ευγνώμων για το γεγονός ότι όλη τη χρονιά εσείς δείξατε απόλυτη κατανόηση, πίστη και ενότητα γύρω από τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ, σας ευχαριστώ που εμείς αυτή τη χρονιά, μια ακόμα χρονιά, τη ζήσαμε μαζί, είχαμε επιτυχίες και ειλικρινά πιστεύω ότι θα γιορτάσουμε με αξιοπρέπεια τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ!».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage