Ακολουθηστε μας

Backstage

To μήνυμα του Χριστοδουλόπουλου: «Ο Άρης πρέπει να κοιτάει ψηλά, στα ντέρμπι σταματάει ο χρόνος»

O Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, μίλησε για τη σημασία της νίκης του Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ στη NOVA και ξεκαθάρισε πως ο Άρης πρέπει πάντα να κοιτάει ψηλά. Αναλυτικά οι δηλώσεις του επιθετικού του Άρη:

«Είναι ένα ντέρμπι στο οποίο, όποιος ζει στην πόλη ξέρει ότι σταματάει λίγο ο χρόνος και όλοι ασχολούνται με αυτό. Προσωπικά, πηγαίνω στο ντέρμπι με πολύ καλή διάθεση. Νομίζω ότι είναι ένα ματς το οποίο μπορεί να γυρίσει τη σεζόν. Αρχίζουν και τα πλέι οφ τα οποία είναι πάρα πολύ σημαντικά για εμάς. Νιώθουμε καλά και νομίζω ότι έχουμε καταλάβει όλοι ότι μπορούμε να βγούμε πολύ κερδισμένοι μέσα από αυτή τη διαδικασία των πλέι οφ», σχολίασε ο επιθετικός του Άρη στις δηλώσεις που έκανε στη Nova.

«Το ματς θα πάει στα τρεξίματα, στο δυναμισμό και στις δεύτερες μπάλες. Περιμένω ένα πολύ δυναμικό παιχνίδι. Θα είναι ποιος το θέλει πιο πολύ. Καμιά φορά αυτό το λέμε σαν κλισέ αλλά μετράει πολύ. Είμαι αισιόδοξος, νιώθουμε καλά το βλέπω και στα παιδιά, προσπαθούμε να μεταδώσουμε και λίγο σε αυτούς που δεν ξέρουν την ατμόσφαιρα, τι να περιμένουν και πόσο πολύ έχουν να κερδίσουν από ένα τέτοιο παιχνίδι», πρόσθεσε.

Ο Λάζαρος έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για τον στόχο του Άρη στα play off, αλλά και γενικότερα σαν νοοτροπία: «Μου αρέσει να κοιτάω ψηλά οπότε αν θα μιλήσω εγώ για τον στόχο του Άρη στα play off, θέλουμε να χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια και γιατί όχι να μην κερδίσουμε αυτό το μίνι τουρνουά. Δεν το λέω γιατί δεν το πιστεύω, ότι θέλω έτσι λίγο να ξεγελάσω κάποιους, το λέω γιατί πραγματικά το πιστεύω, το λέω γιατί πραγματικά το θέλω και νομίζω ότι είναι τέτοια η ομάδα που βρισκόμαστε που πρέπει να κοιτάει ψηλά».

Και σχολίασε και τη δική του κατάσταση: «Για μένα κάθε μέρα που περνάει είναι κέρδος, βρίσκω ρυθμό καλύτερο, πατάω καλύτερα στις προπονήσεις, περιμένω τα παιχνίδια, περιμένω τα λεπτά συμμετοχής. Νομίζω ότι και σε μένα, στο δικό μου το θέμα, λείπει μια λεπτομέρεια που θα με ξεμπλοκάρει η οποία δεν ήρθε τα προηγούμενα παιχνίδια και είναι το γκολ για να δώσω και εγώ αυτά που ξέρω».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage