Backstage

Το αντίο του Λέο Μάτος: «Ευχαριστώ ποδόσφαιρο»

Published on

Σε ηλικία 36 ετών, ο Λέο Μάτος κρέμασε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια, ανέλαβε διοικητικό πόστο στη Βάσκο ντα Γκάμα και ο «Δικέφαλος», ως όφειλε να κάνει, φρόντισε και τον ευχαρίστησε για όλα όσα πρόσφερε στον σύλλογο χαρακτηρίζοντάς τον ως «ένας παίκτης που έγραψε την δική του ιστορία με την φανέλα του ΠΑΟΚ»

Ο 36χρονος Βραζιλιάνος αποφάσιζε να κάνει στροφή στην καριέρα του. Από τα γήπεδα βρέθηκε στα γραφεία συνεχίζοντας να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον οργανισμό της Βάσκο, αυτή τη φορά ως διοικητικό στέλεχος, άλλωστε πέρασε τον τελευταίο χρόνο της ποδοσφαιρικής καριέρας του στα θρανία παρακολουθώντας μαθήματα μάνατζεμεντ και προπονητικής σ’ ένα από τα πολλά αναπτυξιακά προγράμματα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας.

«Ήρθε η ώρα να πω αντίο, ευχαριστώ ποδόσφαιρο που μου έδωσες τόσα πολλά, που μου έδωσες το προνόμιο να δω τον κόσμο, να ζω σε υπέροχα μέρη και να γνωρίσω απίστευτους ανθρώπους που με βοήθησαν σε αυτά τα 20 χρόνια καριέρας ως επαγγελματίας αθλητής. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, υπερέβαλα ορισμένες στιγμές, χαμογέλασα, έκλαψα… Κοιτάζω πίσω και δεν μετανιώνω για τίποτα. Είμαι σίγουρος ότι γύρισα όλες τις πέτρες για να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ευχαριστώντας ένα πράγμα που έμαθε καλά να κάνει: το ποδόσφαιρο.

Popular Posts

Copyright © SKG Sports | Created & Hosted by GR-NET.GR