Ακολουθηστε μας

Backstage

«Το 2024 σπάμε τον κύκλο της οπαδικής βίας»: Το βίντεο-γροθιά με αθλητές και αθλήτριες να στέλνουν ηχηρό μήνυμα

«Το 2024 σπάμε τον κύκλο της οπαδικής βίας», είναι το σύνθημα που μεταφέρουν οι συμμετέχοντες στο βίντεο- γροθιά, του OPEN που έδωσε βήμα σε 14 κορυφαίους Έλληνες αθλητές- όλων των σπορ και όλων των ομάδων- για να μιλήσουν και να στείλουν το πιο ηχηρό μήνυμα κατά της οπαδικής βίας.

Το 2023 υπήρξε ένα αιματηρό έτος για το ελληνικό ποδόσφαιρο – και όχι μόνο- και ευχή των αθλητών, που θα έπρεπε να είναι οι αποκλειστικοί πρωταγωνιστές των αθλημάτων – είναι να μην υπάρξει άλλος νεκρός από οπαδική βία στην Ελλάδα.

Στο βίντεο συμμετείχαν οι: Τάσος Μπακασετας, Κώστας Κατσουράνης, Νίκος Παππάς, Δημήτρης Κουρμπέλης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, Θωμαή Βαρδαλή, Βάσια Γιαννακά, Ανδρέας Φράγκος, Παναγιώτης Τσιντώτας, Χρήστος Κεδέρης, Γιώργος Μπαντής, Μαρία Πετροπούλου και ο πρώην ρέφερι Αριστομένης Κουτσιαύτης.

Συγκινητική είναι η παρουσία μικρών παιδιών στο βίντεο. Ο Γιάννης, ο Ευθύμης, ο Γιώργος, ο Χάρης και ο Περικλής -πέντε μικροί φίλαθλοι που υποστηρίζουν τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον Άρη αντίστοιχα-έστειλαν κι αυτοί το μήνυμά τους.

Γιατί αυτό που θέλουμε για το 2024 είναι η ελπίδα. Και οι στίχοι του Νίκου Πορτοκάλογλου: «τα παιδιά στην κερκίδα είναι η μόνη σου ελπίδα» είναι σήμερα πιο επίκαιροι από ποτέ….

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage