Ακολουθηστε μας

Backstage

Τι τρέχει με Γιουβέντους και Ντιμπάλα;

Το συμβαίνει με τον Πάολο Ντιμπάλα και τη Γιουβέντους το τελευταίο διάστημα; O Αργεντινός τα έχει σπάσει με τη διοίκηση της ομάδας και δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του χολωμένος από τη στάση της Γιούβε και μάλιστα πρωτοσέλιδα καταγράφουν ότι συζητάει με την Ίντερ για συμβόλαιο κοντά στα 8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Βέβαια ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε τη Μεγάλη Κυρία στη νίκη επίο της Ουντινέζε αμέσως μετά την απώλεια του Super Coppa, αλλά και πάλι ο πανηγυρισμός του σχολιάστηκε έντονα. Θαρρείς πως έψαχνε κάποιον άνθρωπο της Γιουβέντους στις κερκίδες θυμωμένος, ενώ οι κάμερες έδειξαν αμέσως τον Πάβελ Νέντβεντ.

Τώρα άφησε αιχμές σε δηλώσεις του στο «Sky Sport Italia». «Είμαστε η Γιουβέντους, φυσικά διεκδικούμε τις θέσεις του Champions League και πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Δεν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αυτό δεν είναι η δύναμή μας, επομένως πρέπει να επικεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια. Έχουν ειπωθεί και έχουν γραφτεί πάρα πολλά πράγματα για το συμβόλαιο μου και πολλές ανακρίβειες. Δεν θέλω να σχολιάσω περαιτέρω αυτό το ζήτημα. Θα δούμε τι θα γίνει».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage