Ακολουθηστε μας

Backstage

Τι έδειξε η πρώτη αυτοψία στην… FC ARENA της Λάρισας ενόψει τελικού

Το FC ARENA, αφού πλέον αφαιρέθηκε από την επωνυμία του γηπέδου τα ακρωνύμια της ΑΕΛ, στην πόλη της Λάρισας είναι το γήπεδο που έχει το… προβάδισμα για να φιλοξενήσει τον πολύπαθο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, ωστόσο θα πρέπει να γίνουν αρκετά πράγματα και να ξεπεραστούν πολλά εμπόδια για να οριστικοποιηθεί ως η έδρα του φετινού τελικού στιs 24 Μαΐου.

Η επιτροπής καταλληλότητας της ΕΠΟ, αποτελούμενη από εκπροσώπους της περιφέρειας, της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, έκανε μια πρώτη αυτοψία και διαπίστωσε μια σειρά από σημαντικά προβλήματα και ελλείψεις που υπάρχουν στο συγκεκριμένο γήπεδο παρότι χρησιμοποιείται από τον Ηρακλή Λάρισας στο πρωτάθλημα της Superleague 2.

Την ερχόμενη Τρίτη (2/5) θα γίνει η καθοριστική σύσκεψη στο πρώην AEL FC Arena. Εκεί και με την παρουσία κλιμακίου από την ΕΠΟ θα εξεταστούν όλα τα δεδομένα για τον τελικό.

AEL-FC-ARENA

Τα προβλήματα εντοπίζονται μέχρι τώρα:

  • Αποκατάσταση φθορών στα πλέξι γκλας  και εκ νέου τοποθέτηση, εκεί όπου δεν υπάρχουν.
  • Εύρυθμη λειτουργία συστήματος καμερών,
  • Λειτουργία σύνδεσης διαδικτύου (ίντερνετ)
  • Λειτουργία VAR (οπτικές ίνες)
  • Εσωτερικές αίθουσες συσκέψεων, συνεντεύξεων Τύπου, VIP’s κ.α.
  • Ασανσέρ, κυλικεία κ.α.

Σ’ ότι αφορά την πρόθεση να δοθούν από 2.000 εισιτήρια σε οπαδούς των δύο φιναλίστ συν τις προσκλήσεις της ΕΠΟ, η αστυνομία της Λάρισας εμφανίζεται αρνητική και ίσως οδηγηθούμε στη λύση των ονομαστικών προσκλήσεων που θα αγγίξουν τις 1.000 και θα δοθούν στις δύο ομάδες.

Να θυμίσουμε σε ότι αφορά την επωνυμία του γηπέδου ότι τον Σεπέμβριο του 2020 η διοίκηση της ΑΕΛ και ο τότε ιδιοκτήτης της, Αλέξης Κούγιας, με επιστολή προς την ιδιοκτήτρια εταιρεία του “AEL FC Arena”, την “Γήπεδο Λάρισας ΑΕ”, είχε ζητήσει να αφαιρεθούν από το γήπεδο τόσο η ονομασία του συλλόγου, όσο και το σήμα του.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage