Ακολουθηστε μας

Backstage

Θανάσης Κατσαρής: «Θα στηρίξω τον διάδοχό μου στην προεδρία του ΠΑΟΚ»

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Α.Σ ΠΑΟΚ στο Grand Hotel Palace, με τον Θανάση Κατσαρή απαντώντας σε ερωτήσεις μελών να αναφέρεται εκ νέου στο θέμα της διαδοχής του στον προεδρικό θώκο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, τονίζοντας χαρακτηριστικά, πως τα χρόνια που βρίσκεται εκεί ο ίδιος, είναι πολλά.

«Σε όλες τις τελευταίες γενικές συνελεύσεις έχω πει να βρεθεί ένα άτομο, ένας ΠΑΟΚτσής, ένας οπαδός. Όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα τμήματα του ΠΑΟΚ είμαστε οπαδοί. Γι’ αυτό και προχωράμε. Είναι πολλά τα χρόνια. Πρέπει να βρεθεί ο αντικαταστάτης. Θα τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις και οικονομικά και με την εμπειρία που έχω» ανέφερε σχετικά ο κ. Κατσαρής.

Οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης

  1. Εγκρίθηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ ο Ισολογισμός και Οικονομικός απολογισμός έτους 2022 (01.01.2022 – 31.12.2022)
  2. Εγκρίθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ ο Ειδικός Απολογισμός της εκδήλωσης κολυμβητικών αγώνων «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2022»
  3. Εγκρίθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ ο διοικητικός απολογισμός έτους 2022
  4. Εγκρίθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ η έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου
  5. Εγκρίθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ ο προϋπολογισμός έτους 2023

Πρώτος τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Αθανάσιος Κατσαρής, ο οποίος έκανε τον απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, ενώ απάντησε στις ερωτήσεις των μελών.

Στη συνέχεια, ο λόγος πέρασε στους εφόρους των τμημάτων του Α.Σ ΠΑΟΚ, οι οποίοι έκαναν την δική τους αποτίμηση της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, το τμήμα Πυγμαχίας του Συλλόγου παρέδωσε στον Πρόεδρο του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Αθανάσιο Κατσαρή, τιμητική πλακέτα.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage