Ακολουθηστε μας

Backstage

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Τα… γύρισε ο Μπέος για το Πανθεσσαλικό, αν και στην ΕΠΟ κοιτάζουν αλλού…

Ο Αχιλλέας Μπέος με νέες δηλώσεις του υποστήριξε πως αν η ΕΠΟ υποβάλλει αίτημα για το Πανθεσσαλικό, για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Novibet, τότε εκείνος θα το παραχωρήσει με τους όρους που είχαν συμφωνηθεί εξ αρχής.

Μ’ άλλα λόγια; Οι δύο φιναλίστ και η ΕΠΟ να συμφωνήσουν στις 400 ονομαστικές προσκλήσεις και να υπάρχει παρουσία νεαρών μαθητών από σχολεία του Βόλου.

Μετά την εμπλοκή με την AEL FC Arena, ο Δήμαρχος του Βόλου δήλωσε την πρόθεσή του να παραχωρήσει τελικά το Πανθεσσαλικό αρκεί η Ομοσπονδία να υποβάλλει σχετικό αίτημα.

Πάντως στην ΕΠΟ επικρατούν αυτή την ώρα δύο τάσεις. Η μια θέλει αρκετούς συμβούλους να κλείνουν προς το Πανθεσσαλικό, που αναφέρεται και στην περιβόητη προκήρυξη της διοργάνωσης, η άλλη θέλει στελέχη και συμβούλους της ομοσπονδίας να μην επιθυμούν την συνεργασία με τον Αχιλλέα Μπέο, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η Επιτροπή Σταδίου, αλλά και τα όσα κατά καιρούς έχει αναφέρει ο Δήμαρχος Βόλου για την ΕΠΟ.

Οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου στο metrosport.gr:

Αρχικά ανέφερε για τον τελικό: «Ο τελικός είναι περιφερόμενος θίασος, έπρεπε να ήταν γιορτή και να χαίρεται ο κόσμος να τον παρακολουθήσει. Για να τον θέλω, θα πρέπει να με πάρουν τηλέφωνο και να μου το ζητήσουν. Αν πραγματικά κατάλαβαν τι έκαναν, γιατί να μην δώσω το γήπεδο. Αν έρθει το αίτημα , θα δώσω το γήπεδο γιατί τους βλέπω και ταλαιπωρούνται».

Επίσης, τόνισε: «Υπάρχει τοξικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο παράγοντας δεν παίζει μπάλα, αλλά παίζει έξω από τις τέσσερις γραμμές και δίνει λύσεις. Μιλάμε για νούμερα, γιατί δεν κάνουν διπλό τελικό μέχρι να βρεθεί λύση».

Για τους όρους που θα το παραχωρήσει: «Εγώ τα παντελόνια τα φοράω και τα τιμάω , όχι γιατί κρυώνω. Αλλά αν γίνει αίτημα θα δώσω το γήπεδο με τους όρους που είχαμε συμφωνήσει από πριν».

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage