Ακολουθηστε μας

Backstage

Τάισον: «Στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ βρήκα ξανά το χαμόγελό μου»!

Ο Τάισον Φρέντα εκτός από την αναφορά του στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στο podcast όπου φιλοξενήθηκε εξιστόρησε κι άλλες στιγμές που τον σημάδεψαν, όπως ήταν ο θάνατος του πατέρα και του αδερφού του, αλλά και τα όσα εκτυλίχθηκαν στην πρώην ομάδα του, την Ιντερνασιονάλ, λίγο πριν πάρει την απόφαση να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

«Έχασα πρώτα τον πατέρα μου, ο οποίος είχε καρκίνο και ήταν στη ΜΕΘ. Ήμουν στην Ιντερνασιονάλ και το έκρυψα από όλους. Οι οπαδοί δεν το ήξεραν, μόνο οι φίλοι και η οικογένειά μου. Όταν έφτασα στη ΜΕΘ, είδα τον πατέρα μου σε φορείο. Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Δεν ήθελα να κάνω τίποτα στη ζωή μου, αφού είδα αυτή τη σκηνή. Έλεγα κάθε μέρα ότι δεν θέλω να παίξω άλλο ποδόσφαιρο. Μετά έχασα τον αδερφό μου και σκέφτηκα «φτάνει, δεν θέλω να παίξω πια», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τάισον, που στάθηκε στις δύσκολες στιγμές του στη Βραζιλία λίγο πριν αποφασίσει να φύγει οριστικά από την ομάδα της καρδιάς του, την Ιντερνασιονάλ και να έρθει στον ΠΑΟΚ:

«Γύριζα σπίτι κάθε μέρα μετά την προπόνηση και κλειδωνόμουν στο δωμάτιό μου. Όταν ήρθα να παίξω με γιούχαραν. Δεν μπορούσα να βγω στο δρόμο γιατί ο κόσμος έλεγε ότι ήμουν κακός. Και κατάλαβα ότι ήμουν ακριβώς αυτό. Έφυγα από την Ίντερ και κατάφερα να χαμογελάσω ξανά στην Ελλάδα».

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage