Ακολουθηστε μας

Backstage

Τα θαυμαστά έργα του Αλ Χακίμ με Αρη! Από «χειρουργείο σε χειρουργείο» χωρίς ανάσα!

Ο Αρης ήταν κακός στο πρώτο εικοσάλεπτο με τον Παναθηναϊκό και έδωσε δικαιώματα, αλλά η διαιτησία του Σουηδοϊρακινού Μοχάμεντ Αλ-Χακίμ και του Ολλανδού Φαν Μπέκελ στο VAR είναι για… σεμινάριο!

Οι δύο «χειρουργοί» διαιτητές που περιμένουν… πρόσληψη σε νοσοκομείο έκοψαν κι έραψαν με απίστευτη ακρίβεια, φυσικά μόνο σε βάρος του Αρη.

Εχουμε και λέμε:

  • Στο 17′ καθαρό φάουλ και κίτρινη του Ούγκο στο πάτημα στον Νταρίντα ο οποίος μάλιστα τραυματίζεται, δεν δίνεται τίποτα. Στην εξέλιξη της φάσης υπάρχει το δοκάρι του Ιωαννίδη.
  • Στο 25′ από κεφαλιά του Ρόουζ η μπάλα χτυπάει στο απλωμένο χέρι του Αϊκαντίν, η μπάλα αλλάζει κατεύθυνση και καταλήγει στα χέρια του Ντραγκόφσκι. Δεν ασχολήθηκε ούτε το VAR, καθαρό πέναλτι!
  • Στο 48′ ο Σουλεϊμάνοφ κάνει χέρι για πέναλτι στο τείχος, όμως η στημένη φάση από την οποία αρχίζει η φάση, δεν έχει φάουλ! Ο Ιωαννίδης βουτάει μόνος του για το σταυρό και βρίσκει φάουλ από τον Αλ Χακίμ!
  • Στο 70′ ο Μλαντένοβιτς έπρεπε να αντικρίσει δεύτερη κίτρινη καθώς χτυπάει τον Σουλεϊμάνοφ. Μάλιστα διαμαρτύρεται που δόθηκε φάουλ εναντίον του, όπως είχε διαμαρτυρηθεί και στην πρώτη φορά που είδε κίτρινη με αγκωνιά στον Οντουμπάτζο. Ούτε εδώ δόθηκε κόκκινη.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage