Ακολουθηστε μας

Backstage

Συναγερμός στην Μπριζ ενόψει ΠΑΟΚ: «Μη δίνετε τα εισιτήρια σας σε Έλληνες φιλάθλους»!

Με επίσημη ανακοίνωση η Κλαμπ Μπριζ καλεί τους φιλάθλους της να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σ’ ότι αφορά τη διάθεση και διανομή των εισιτηρίων του πρώτου αγώνα με τον ΠΑΟΚ, το βράδυ της 11ης Απριλίου στο «Γιάν Μπρέιντελ», για τα προημιτελικά του Europa Conference League

Οι διοικούντες της βελγικής ομάδας συνιστούν στον κόσμο να μη παραχωρούν τα εισιτήρια σε Έλληνες φιλάθλους, οι οποίοι ψάχνουν με κάθε τρόπο να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στις κερκίδες του γηπέδου.

Η ανακοίνωση της Μπριζ:

«Το απόγευμα της ερχόμενης Πέμπτης, η ομάδα μας θα παίξει εντός έδρας τον πρώτο αγώνα του ιστορικού προημιτελικού του Conference League με τον ΠΑΟΚ. Στο μεταξύ, παρατηρήσαμε μια αυξανόμενη ζήτηση στο διαδίκτυο από Έλληνες φιλάθλους που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο στο γήπεδο της Μπριζ. Μην το κάνετε και “βάψτε” τον Γιαν Μπρέιντελ μπλε και μαύρο.

Εν όψει αυτού του αγώνα, ο σύλλογος έχει ήδη λάβει αυστηρά μέτρα με βάση τις πωλήσεις εισιτηρίων, τα οποία γίνονται σε τρεις φάσεις. Πρώτα και κύρια, όπως πάντα, δόθηκε προτεραιότητα σε όλους τους κατόχους διαρκείας.

Μετά την περίοδο προτεραιότητας, ήρθε η σειρά των κατόχων Club ID. Σε μια τελική φάση, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη, οι πωλήσεις άνοιξαν σε οπαδούς χωρίς την Club ID που είχαν ήδη λογαριασμό στην ιστοσελίδα μας πριν από την κλήρωση ή σε οπαδούς που είχαν ήδη αγοράσει εισιτήρια στο παρελθόν. Οι διευθύνσεις IP από την Ελλάδα δεν επιτρέπεται -επίσης- να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο των εισιτηρίων μας.

Μην μεταπωλήσετε το εισιτήριό σας!

Λόγω αυτών των αυστηρών μέτρων, αυξάνεται η ζήτηση από τους Έλληνες οπαδούς στα social media για αγορά εισιτηρίων από οπαδό σε οπαδό σε υψηλότερες τιμές. Το club συνιστά να μην απαντήσετε σε αυτά για την ασφάλεια όλων και προειδοποιεί για τις πιθανές συνέπειες.

Ας συμβάλουμε όλοι μαζί σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα και σε μια όμορφη ευρωπαϊκή βραδιά».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage