Ακολουθηστε μας

Backstage

Στο «ψυγείο» ο Βεργέτης που «πλήρωσε» το λάθος εις βάρος του ΠΑΟΚ

Ο Χρήστος Βεργέτης «πληρώνει» το αδικαιολόγητο λάθος εις βάρος του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλου, όταν στο 52ο λεπτό δεν είδε την παράβαση και το πέναλτι υπέρ του «Δικεφάλου», στο χέρι του Καλογερόπουλου μετά το γύρισμα της μπάλας από τον Ράφα Σοάρες.

Η ΚΕΔ πήρε την απόφαση να τον βάλει στο «ψυγείο» και έτσι ο διαιτητής από την ΕΠΣ Αρκαδίας δεν βρίσκεται στις επιλογές για υα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League που γνωστοποιήθηκαν σήμερα το πρωί από την ΕΠΟ

Ο Βεργέτης  στον αγώνα του Πανθεσσαλικού είχε την ευθύνη του χειρισμού του VAR και είχε τη μεγαλύτερη ευθύνη για τον μη καταλογισμό του πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, μεγαλύτερη ακόμη και από τον διαιτητή Δημήτρη Μαλούτα που σε κανονική ροή δεν καταλόγισε την ξεκάθαρη παράβαση.

Ο διαιτητής από την Αρκαδία ως χειριστής του VAR είχε όλη την άνεση χρόνου και τα τεχνολογικά μέσα στη διάθεσή του, για να «διορθώσει» τον συνάδελφό του και να τον καλέσει να δει ξανά την επίμαχη φάση.

Κι όμως, δεν έκανε ούτε αυτό πληρώνοντας την απόφαση του με τον μη ορισμό του στους αγώνες της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Το μόνο που απομένει να φανεί να είναι το πόσο η ΚΕΔ θα διατηρήσει εκτός ορισμών τον «ρεφ» από την Αρκαδία.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage