Ακολουθηστε μας

Backstage

Στέφαν Σβαμπ: Master of business και με πτυχίο!

Ο Αυστριακός μέσος του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στο πανεπιστήμιο της Βιέννης και έγινε κάτοχος πτυχίου στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων, με ειδικότητα στον αθλητισμό.

Ο Στέφαν Σβαμπ ξεκίνησε τη φοίτηση στην συγκεκριμένη σχολή από το 2019 και τη συνέχισε την εξ αποστάσεως φοίτηση και στο διάστημα που απουσίαζε από την Αυστρία και βρισκόταν στην Ελλάδα. όσο καιρό είναι στον ΠΑΟΚ.

Αποδεδειγμένα, ο Αυστριακός μέσος του «Δικεφάλου» δεν είναι συνηθισμένος ποδοσφαιριστής. Τώρα είναι και κάτοχος πτυχίου, καθώς παράλληλα με την επαγγελματική καριέρα στο ποδόσφαιρο κατάφερε και ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στη διοίκηση επιχειρήσεων, με ειδικότητα sports management.

Ο Στέφαν Σβαμπ, που πρόσφατα έγινε πατέρας για δεύτερη φορά, ξεκίνησε την φοίτηση του έναν χρόνο πριν ενταχθεί στον ΠΑΟΚ σε ένα πρόγραμμα που αφορά τη «διοίκηση επιχειρήσεων στον αθλητισμό» στο οποίο συμμετείχαν και άλλοι αθλητές.

Με τον ερχομό του στη Θεσσαλονίκη συνέχισε να παρακολουθεί εξ αποστάσεως τα μαθήματα και όπως ενημέρωσε και ο ίδιος με μια…πανηγυρική του ανάρτηση, πήρε τον τίτλο των μεταπτυχιακών σπουδών του.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage