Ακολουθηστε μας

Backstage

Sold out ο «τελικός» του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ – Στην μαύρη αγορά με… εξωπραγματικές τιμές τα εισιτήρια! (pic)

Εισιτήρια της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ έφτασαν να πωλούνται στη δεκαπλάσια τιμή. Άμεση ήταν η αντίδραση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στα φαινόμενα αισχροκέρδειας από διάφορες σελίδες μεταπώλησης στο διαδίκτυο.

Από την στιγμή όπου τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ εξαντλήθηκαν σε λιγότερο από μία ώρα, για την Τούμπα των 28.703 θέσεων, η «μαύρη αγορά» πήρε φωτιά…

Οι διάφορες ιστοσελίδες μεταπώλησης επιδίωξαν να εκμεταλλευτούν τον ενθουσιασμό του «ασπρόμαυρου» κοινού για τη ρεβάνς και έφτασαν να πωλούν στη «μαύρη αγορά» του διαδικτύου, με επιβάρυνση επτά έως δέκα φορές της αρχικής τιμής.

Εκατοντάδες φίλοι του «Δικεφάλου» μπήκαν στη διαδικασία να αγοράσουν εισιτήρια, με κάποια εξ αυτών να φτάνουν να πωλούνται στα 350 ευρώ!

Η παρέμβαση των ανθρώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν άμεση κα αποτελεσματική, αφού έβαλε ένα τέλος στα φαινόμενα αισχροκέρδειας.

Σε ανακοίνωσή της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων και μάλιστα σε αισχροκερδείς τιμές, μέσα από διάφορες πλατφόρμες στο διαδίκτυο. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να μην αγοράζουν εισιτήρια από τα συγκεκριμένα site, καθώς η συγκεκριμένη συναλλαγή είναι παράνομη, αφού παραβιάζει τον ισχύοντα αθλητικό νόμο.

Οι κάτοχοι, που πούλησαν τα εισιτήριά τους μέσω της προαναφερθείσας διαδικασίας, θα αποκλειστούν διά βίου από το γήπεδο μας. Παράλληλα τα στοιχεία τους είναι στη διάθεση της Ασφάλειας, η οποία θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να τιμωρηθούν όσοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αγάπη κάποιων φιλάθλων για την ομάδα τους, με στόχο το προσωπικό κέρδος.

Όσοι φίλαθλοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να λάβουν έγκυρο, ονομαστικό εισιτήριο για να έρθουν στο γήπεδο την Πέμπτη, καθώς αυτό που έχουν ήδη αγοράσει θα ακυρωθεί.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα δείξει καμία ανοχή σε ανάλογα περιστατικά και θα προχωρήσει σε κάθε δυνατή ενέργεια, προκειμένου να προστατεύσει τους φιλάθλους της».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage