Ακολουθηστε μας

Backstage

«Σκοτωμός» ανάμεσα σε ΕΠΟ και Ολυμπιακό! Αλληλομηνύονται για τα τελευταία γεγονότα

Το μπάχαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται… Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ με ψήφους 15-1 εξουσιοδότησε τον πρόεδρο της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Παναγιώτη Μπαλτάκο να προβεί σε κάθε δυνατή νομική ενέργεια για όσα συνέβησαν στη σύσκεψη με τον Μπένετ και τις ομάδες των playoffs.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: “Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση:

Αποφάσισε, με ψήφους 15-1, την παροχή εξουσιοδότησης προς τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο, προκειμένου να προβεί σε κάθε δυνατή ενέργεια ποινικής, πειθαρχικής και αστικής φύσεως ενώπιον των αρμοδίων εθνικών και υπερεθνικών αρχών, σε συνέχεια όσων έλαβαν χώρα κατά τη συνάντηση της 27.03.2023, με τη συμμετοχή του Προέδρου της ΕΠΟ, του προέδρου της ΚΕΔ, κ. Στίβεν Μπένετ και των εκπροσώπων των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ Άρης, ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για θέματα ορισμού διαιτητών στα play off της Super League 1”.

Και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, που μειοψήφισε στην εξουσιοδότηση προς τον Τάκη Μπαλτάκο ετοιμάζεται να καταθέσει μηνύση κατά του προέδρου της Ομοσπονδίας! Ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Τάκης Αγραφιώτης, ο οποίος ήταν παρών στη συνεδρίαση της Ε.Ε. και μειοψήφισε, είχε έντονο διάλογο με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, προαναγέλοντας ότι θα καταθέσει μήνυση εναντίον του για παράνομο υλικό μαγνητοσκόπησης και βιντεοσκόπησης.

 

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage