Ακολουθηστε μας

Backstage

Σκέψεις για τον τελικό του Κυπέλλου ακόμα και στο Γουέμπλεϊ!

Η κουβέντα για την έδρα του φετινού τελικού του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας έχει ξεκινήσει και  το ενδεχόμενο διεξαγωγής του στο εξωτερικό δε μοιάζει να είναι ένα φανταστικό σενάριο. Αντίθετα αποτελεί βασικό θέμα στις συζητήσεις των παραγόντων της ΕΠΟ.

Η περίπτωση διοργάνωσης του τελικού στη Νέα Υόρκη έχει «ναυαγήσει», αλλά όπως έχει γράψει το «SKGsports», η Ομοσπονδία σχεδιάζει να στείλει σχετικές επιστολές στις Π.Ο. της Αγγλίας και της Γερμανίας, κάτι που συζητήθηκε και στο  περιθώριο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που έλαβε χώρα τη Δευτέρα (30/1).

Η βάση του σχεδίου που επεξεργάζονται στην ΕΠΟ έχει να κάνει με πόλεις με ελληνικό στοιχείο όπως το Λονδίνο (άρα και το γήπεδο Γουέμπλεϊ ως προοπτική) αλλά και σε πόλεις στη Γερμανία (πχ Μόναχο).

Σε αυτή τη φάση δεν έχει γίνει καμία τελική ενέργεια από μέρους της ΕΠΟ. Ο τελικός του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας αναμένεται να διεξαχθεί στις 20 Μαϊου (ημέρα Σάββατο) και ο τελικός θα διεξαχθεί είτε στο Πανθεσσαλικό είτε στο εξωτερικό, όπως προβλέπεται στην προκήρυξη αν η μια φιναλίστ προέρχεται από την Αττική (Ολυμπιακός ή ΑΕΚ) και η άλλη εκτός Αττικής (ΠΑΟΚ ή Λαμία).

Εξυπακούεται ότι για να ληφθεί οποιαδήποτε σχετική απόφαση θα ερωτηθούν πρώτα οι φιναλίστ του Novibet Κυπέλλου και θα πρέπει να συναινέσουν.

 

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage