Ακολουθηστε μας

Backstage

«Σαν την… Χαλκιδική δεν έχει» λέει και ο Ράφα Ναδάλ! Διδάσκει τένις στο Sani Resort

O Iσπανός θρύλος του τένις Ράφα Ναδάλ βρίσκεται στην Ελλάδα και τραβάει τα βλέματα στη Χαλκιδική, καθώς επισκέπτεται το «Rafa Nadal Tennis Center» στο Sani Resort, αποκαλύπτει τα μυστικά και φωτογραφίζεται με τον κόσμο.

Με 22 Grand Slam στη συλλογή του, είναι αναμενόμενο να δημιουργείται χαμός για να δουν από κοντά τον σπουδαίο Ναδάλ.

Ο Ισπανός είναι δίπλα στα μικρά παιδιά αλλά και στους φίλους του τένις στο Rafa Nadal Tennis Center, που φέρει την υπογραφή του, στο πολυβραβευμένο θέρετρο του Ομίλου Sani/Ikos στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Το Rafa Nadal Tennis Center στο Sani Resort

Είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Rafa Nadal Academy by Movistar στην Μαγιόρκα με το Sani Resort του Ομίλου Sani/Ikos και υποδέχεται λάτρεις του τένις για ξεχωριστές εμπειρίες και προπονήσεις.

Το Rafa Nadal Tennis Center διαθέτει παγκόσμιας κλάσης εγκαταστάσεις, με 8 χωμάτινα γήπεδα και εξειδικευμένους προπονητές, που χρησιμοποιούν τις ίδιες προπονητικές μεθόδους με αυτές του Rafa Nadal.

Η ακαδημία προσφέρει εξατομικευμένα προγράμματα προπονήσεων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις και ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε επισκέπτη, αλλά και κριτήρια όπως η ηλικία, η φυσική κατάσταση και η εμπειρία.

Το Rafa Nadal Tennis Center είναι μέρος ενός συνόλου μοναδικών εμπειριών που προσφέρει το πολυβραβευμένο Sani Resort στην Χαλκιδική, όπως καθημερινές αθλητικές δραστηριότητες και δράσεις οικοτουρισμού, εκδηλώσεις διεθνούς εμβέλειας και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ένα περιβάλλον ασύγκριτης πολυτέλειας και φυσικής ομορφιάς.

To πρόγραμμα που διαμορφώθηκε από τον θρύλο του τένις και πρωταθλητή του Grand Slam, Rafa Nadal, είναι για αρχάριους αλλά και έμπειρους παίκτες και δίνει μια σπάνια ευκαιρία σε όλα τα μέλη της οικογένειας να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στο τένις και τη φυσική τους κατάσταση, διασκεδάζοντας.

Οσοι ενδιαφέρονται μπορούν να κάνουν κράτηση για ένα από τα οκτώ χωμάτινα γήπεδα τένις που λειτουργούν στο Sani Resort σε συνεργασία με το Rafa Nadal Ακαδημία τένις και να προγραμματίσουν το παιχνίδι σας μέσω του ιστοτόπου Sani, της εφαρμογής για φορητές συσκευές ή τα γραφεία υποδοχής.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage